Українська Манітоба
-
Я вибачаюсь але "якось" не завжди спрацьовує. Потрібен чіткий послідовний план. Щоб потім не бігати з очима по п'ять копійок і не повертатись розчарованим назад. Але якщо ви і ваші діти сильно стресостійкі і ви дуже любите екстрим, то можете спробувати "якось"!
-
Це реферальний лінк і вам не обовязково через нього реєструватись, але можете отримати бонус. Я з своїх дебіт RBC напряму на приватбанку чи інші відсилав
-
Так. За 1 хв переважно: wise.com/invite/ih/ivanm1417
-
Коли приїхали до Польщі В мене було теж саме перший час , з дитиною Це було 26 лютого Чоловік вже робив тут В Україні пошти добре працюють Аптеки без рецептів Банки Неділя теж або весь час магазин Для мене було як перший раз за кордоном дуже дико До весни точно. Я скільки раз хотіла повернутися Така випроба для сім'ї ( Літом мене попустило , вже думаю Все же добре у житті, чого я А за Канаду документи літом подали на всяк випадок. Вже були різні думки Дуже хотілося Потім чекаємо , вже є сумніви І хочеться взнати правду Вот так їхати , що буде далі? Багато їдуть/багато дітей/тварин і якось виходить
-
В нас немає авто, та прав ( Тільки автобус на перший час (перші роки так точно ). Англійського також немає. Є родичі в Канаді (приїхали туди літом). Але в них англійський плюс /мінус Теж діти Но вони поселилися у канадця. Така можливість ще була. Та ще машина, водити вміє В нас друга ситуація. Так, також діти Погана англійська Немає машини Та з житлом шукати нормальне Коли ми подавали документи, то ще був серпень. Нам дали документи (дорослі) Вже паспорт в нас, ми в Польщі А щось паспорт дитини зовсім не в нас (вже скільки телефонуємо в кризисну) На початку зими хотіли їхати, немає документів Вже в цьому місяці розраховували Но щось тиша І поки документи робляться Дуже багато інформації, багато людей що приїхало до Канади Хочеться знати думки Тому що чим більше чекаємо, сумніви
-
Написано Virtual, отже онлайн
-
Але їжі це не стосується, там великі штрафи.
-
Так усі начебто українці. І жінка що торти пекла і «замовники»