Українська Манітоба
-
В Німеччині також можна. Я чув, що вони там навіть спрощувати процедуру цю хочуть. А громадянство ЄС, як на мене, краще, ніж Канади.
-
Вибачте, не дуже зрозумів питання. Я зараз в Україні, а дружина в Канаді.
-
Ні,брехня це все,якщо отримали то через брак або є хтось с родичів німці
-
Десь біля трьох місяців
-
Не слухайте, що кажуть, а вивчайте офіційну інформацію.
-
В ЄС з цим простіше. В законі написано "8 років легального перебування".
-
ви скільки вже про працювали?
-
В сенсі? В мене перед очима закон зараз. І мільйони людей вже отримали громадянство Німеччини. Багато з України чи, прости Господи, Росії
-
Проживання то одне, а кількість свобод яка? Змінити роботу, self employment і т.д.? До громадянства
-
Звісно, просто податок також відрізняється від доходу
-
3-5 років як кажуть
-
Це не так,ніхто не дасть
-
а податки ви сплачуєте?
-
Канада також не дає, це процес, який займає стільки ж часу, як і в ЄС
-
Зараз закон говорить, що через 8 років легального проживання в Німеччині ви маєте право на отримання громадянства. Зараз хочуть зменшити цей термін до 5 років.
-
Питання ли одне, чого приїхали сюди?) таке враження що все було в маслі і війни немає
-
Шось ви поганой рахуєте. Я на мінімалці отримую 2000 чистими за 155 годин
-
Та то ясно. Ви не подумайте, в нас немає абсолютно ніякого негативу до Канади. Це, безумовно, одна з найкомфортніших країн для проживання у світі.
-
В Польщі треба працювати 3 роки останніх 5 років, щоб отримати резидента. Змінити роботу щоб, треба робити знову дозвіл на роботу, котрий робиться швидко, але має коридор 6 міс праці і 6 міс не можеш працювати, і треба робити інший дозвіл на роботу який робиться від 2 до 12 міс перед тим як почати роботу. Я про це кажу, там як в пастці знаходишся. В Канаді хочаб не так довго маринують людей як в Європі по 5-7 років з такими умовами щоб отримати резидента
-
Дякую
22 Jan 2023, 08:02
49198/231604
about 3 hours ago