Українська Манітоба
-
дивлячись шо ви будете робити. Знаєте мову? Головний недолік Європи - в кожній країні своя мова. Як побачив що заробіток трохи вищій - треба починати нову мову вчити:))) Тобто треба зробити вибір і жити там вдосконалюватися. Якщо скакати по країнам тільки через те що там можна на 200 доларів більше відкласти то через океан точно не слід їхати. Бо як мінімум квиток коштує набагато дорожче.
-
В Польщі нормально. Чим більше мігрантів тим краще відношення до них
-
Я з вами згодна! Я відчула різницю в відношенні людей до тебе як до іммігранта коли ми приїхали з Данії (прожили там 4 роки) в Канаду… Данія прекрасна країна, але ви там ніколи не будете «своїм» Данія для даків, Польща для поляків і …ЄС країни не є імміграційними…і комусь норм з цим жити в ЄС а комусь ні, кожен сам обирає… Моя подружка, разом вчились ще в Україні, в Данії вже 17 років громадянства не має ще досить…
-
Можна мені теж?)
-
Є дуже крутий онлайн-марафон з англійської, проходила самостійно вже декілька разів, вчитель просто вогонь🔥🔥🔥 В особисті відправила посилання
-
я б теж просив вас скинути посилання
-
Добрий день, підкажіть потрібні курси з першої медичної допомоги де є україномовні , або російськомовні викладачі.Бкду вдячна