Українська Манітоба
-
я б теж просив вас скинути посилання
-
І я хотіла😊
-
@lerasuperbitch хоче кікнути Марьяна Абрамова з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Щось уже маю, сумніви щодо цього марафону, оскільки про нього спамлять однаковими повідомленнями кілька днів
-
Добрий день, підкажіть потрібні курси з першої медичної допомоги де є україномовні , або російськомовні викладачі.Бкду вдячна
-
на якому каналі гру дивитесь?
-
Go jets go!
-
Sportsnet
-
Ось цікаво, а в Канаді заборонено керувати автопілоту? А то так зручно, мовляв то не я перевищував швидкість то автопілот.... його і штрафуйте
-
Setanta Ukraine 😁
-
Пропоную послуги ремонту вашого будинку , квартири тощо. Фарбування, гіпсокартон, ламінат та багато іншого. Послуги дрібного ремонту ( зібрати меблі,повісити телевізор та багато іншого). Пишить у приватні повідомлення )))
-
Давайте мінятись)))🤓🤓
-
Та можна запросто відкладати, якщо розумно витрачати гроші
-
Люди приїхали до Канади завдяки старанням української громади, а шукають російські курси (((
-
Таких немає. КУК Манітоба робив такі курси з перекладом на українську.
-
Такі курси тільки англійською.
-
Цікавить саме порядок
-
А на манітобських правах пише ім'я прізвище чи прізвище ім'я?
-
Вітаємо, Mariana! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
22 Jan 2023, 08:02
49238/236253
about 2 hours ago