Українська Манітоба
-
Тепер зрозуміло, що вони на даху роблять
-
Добрий день! Зорієнтуйте, будь ласка. Що робити якщо подала податкову декларацію більше 6 тижнів тому, а відповіді все немає. Куди можна звернутися зі запитом ?
-
У податкову зверніться
-
Доброго дня. Є питання. Чі потрібно подаватися на зміну Visitor Record на дитину після проходження медогляду?
-
Ні, не потрібно
-
Тобто різня народів протягом століть у виконанні кацапні не дивує, а лайки під кровожерним постом дивують?)) чи то якось не включено до системи? ))
-
Якби зараз була ніч ми б бачили дуже гарне шоу.
-
tsn.ua/tsikavinki/na-kiyivschini-sposterigali-nezvichne-syayvo-nebo-stalo-yaskravo-rozhevim-foto-2313862.html
-
Її сьогодні навіть в Україні бачили
-
Додаток Аврора написав що можна північне сяйво побачити сьогодні
-
Я теж здивувалась що в 6 вечора вже додаток написав, взагалі десь в 11 вечора нагадує що є можливими побачити. А зараз індекс 7 і 2% можливості побачити зараз вже
-
Ви подавали в паперовому вигляді? Якщо так, то її оброблюють до 8 тижнів, якщо не помиляюсь.
-
О, ти у чатик росіян емігрантів зайди. Вони там думки типу "а шо такова, українець теж так зробив би з руським". І бояться якихось міфічних нацистів ще, ага :D
-
24 липня
-
Зараз є дати в консульстві в Оттаві, кому цікаво - на липень
-
Користувач nadiia_didur, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Подскажите, муж..") не відповідає мові правил чату.
-
Відео для тих, хто хоче зекономити на авто 😂 www.linkedin.com/posts/brommelstroet_please-tell-me-again-why-you-need-a-car-ugcPost-7051244087890305024-HcaV?utm_source=share&utm_medium=member_ios
-
Підкажіть, чоловікові дали на роботі заповнити бланк для працевлаштування. І там є такий пункт "TD 1 exemption" що це? І що треба вибрати federal чи provincial? На що воно впливає? Спасибки
-
Привіт Хочу на базар🤌🏽 але перед цим я б хотіла почитати відгуки про місцеві фермерські ринки від вас дорогі друзі🤝🏼 мій психологічний вік 50 років
-
Ні разу за 5 років не був на фермерських ринках 😁 Сам послухаю 👂
22 Jan 2023, 08:02
49557/236427
3 minutes ago