Українська Манітоба
-
Ні разу за 5 років не був на фермерських ринках 😁 Сам послухаю 👂
-
У нас дві колеги на роботі хворіли, теж горло
-
всім здоров'я , чи є тут такі що мають хворе горло в даний момент, цікаво чи то масово чи то моя вдача
-
чув, багато їздять в сезон по фермах збирають власноруч, плануємо цього літа спробувати
-
www.cbc.ca/news/health/spike-in-severe-illness-caused-by-strep-a-bacteria-is-global-phenomenon-including-in-canada-1.6813665
-
треба було long johns піддівати
-
гарні дівчата часто мають цю проблема, але цікавить хворе горло)
-
Краще! Цистит😎 (Зв’язок з ескортом не шукайте – його немає)
-
цікаво дякую. стрептококи наступають
-
А як таке шукати? )
-
Я хочу вірити, що це над Троєщиною 💔
-
Єто жє лісіца 🥹
-
А! Лол! Паль! 😂
-
Спілкувався з гнилотою ще на початку березня. У мене була якась кількість знайомих «з-за порєбріка». Гадав, до них можна якось достукатись, якось докричатися до їх свідомості, сумління. Але лише переконався, зо то імперіалістичне падло все до останньої особі. Там можуть бути люди один на мільйон. Але ті 140 - їх і так буде видно, нема потреби їх переконувати та ретельно вишукувати. Все інше - то просто сміття.
-
О, або ось тут наче всі ферми самообслуговування зібрані www.pickyourown.org/CNMBwinnipeg.htm
-
У Гуглі забиваєте U-Pick Winnipeg і там їх багато буде. Ми колись один раз за клубнікою їздили. Ну, смачна. Але ж то не черешня, тож більше не їздили 😂
-
Я на цей іздю, просто він з кожен-день-діючих (а не лише на вихідних) найближчий до мене. Я на фермерські цілеспрямовано за черешнями, вони там здоровенні і смачнющі, краще ніж ті, що в супермаркетах з’являться в продажу. www.stleongardens.com На решту овочей/фруктів мені, в цілому, пох, але вони там також кращі, ніж в суперах. Ну і дорожчі. Десь в травні фермерські починають працювати, кажись. Найбільший маркет у Вінні наче оцей: stnorbertfarmersmarket.ca Але я там взагалі ващє жодного разу не була , туди задалеко піхтарити )
-
Не розберу остаточно: Флорида якась чи все ж таки стрея? 😁
-
@lerasuperbitch займаєшся ? Треба яйцем поводити чи щось таке
-
Як пороблено, як так жити то, до бабці може
22 Jan 2023, 08:02
49576/230856
about a minute ago