Українська Манітоба
-
Спілкувався з гнилотою ще на початку березня. У мене була якась кількість знайомих «з-за порєбріка». Гадав, до них можна якось достукатись, якось докричатися до їх свідомості, сумління. Але лише переконався, зо то імперіалістичне падло все до останньої особі. Там можуть бути люди один на мільйон. Але ті 140 - їх і так буде видно, нема потреби їх переконувати та ретельно вишукувати. Все інше - то просто сміття.
-
Я на цей іздю, просто він з кожен-день-діючих (а не лише на вихідних) найближчий до мене. Я на фермерські цілеспрямовано за черешнями, вони там здоровенні і смачнющі, краще ніж ті, що в супермаркетах з’являться в продажу. www.stleongardens.com На решту овочей/фруктів мені, в цілому, пох, але вони там також кращі, ніж в суперах. Ну і дорожчі. Десь в травні фермерські починають працювати, кажись. Найбільший маркет у Вінні наче оцей: stnorbertfarmersmarket.ca Але я там взагалі ващє жодного разу не була , туди задалеко піхтарити )
-
Тут коло Брендона ми маємо ферму ;) 4L - $15
-
Ми на полуницю 🍓🍓🍓кожного літа їздимо, там збираєш одну половину в кошик а другу в ротик - смакота 🤤 Пахне і смакує набагато краще ніж з магазина!
-
Ну так це ж оцей принцип U-Pick (you pick, тобто «ти збирай. Сам») за який я вище писала. Ідеш, збираєш собі, платиш ща те що зібрав (дорожче, ніж в супермаркеті), але під час сбору ісиш, скільки влізе )) Ну і ягоди смачніші, ніж в магазині, бо прям с землі з поля