Українська Манітоба
-
Це щоб ще більше було хаосу в людських головах?
-
Доброго вечора Хто стикався з проблемою продовження паспорту дитині , в якому вклкіна віза до кінця дії паспорта( 23.01) , що робити після продовження з вклеіною візою ? Чи потрібно буде відправляти на вклейку нової візи чи вона автоматично продовжується із паспортом?
-
Приєднуюсь до питання. Теж потрібен інструктор для Road test
-
Доброго вечора Якщо продовжити термін дії паспорта дитині , то як відбувається оформлення
-
Напевно трохи не так, через корупцію вмирати не хочуть. Спочатку війни всі пішли в військомати самі, черги стояли. Але десь вже в травні, стало зрозуміло, що кому війна, а кому празник. Беруть на війну самих бідних, а діти чиновників, бізнесменів, самі військові, судді не йдуть на війну, через зв'язки з військоматом. І люди сказали, а воно нам треба, йти та вмирати за їх статки, щоб вони продовжували на нас наживатись, чим вони краще нас?
-
А казали совок то погано 😂
-
Але ця корупція і спасає багатьох . Вмирати ніхто не хоче. Он скільки вас уже в Канаді зібралося переживаючих за Україну громадян. Я не вчитувався в постанову, але вроді там було написано що всі військовозобов’язані громадяни України повинні стати при консульствах за кордоном на військовий облік і дипломатичні місії повинні цьому сприяти. Думаю вони пізніше ще введут механізм повернення громадян як в Першу світову війну українців( тоді громадяни Австро - Венгерської імперії) погнали на фронт примусово і не тільки з Канади. Це страшне.
-
Моя донька 2006 р. ходить в 11 клас
-
Точно можна виїхати але не прикордонникам заплатити. Є різні шляхи, інвалідність , волонтери і так далі. Але прикордонники даже за гроші не ріскнуть. Якщо вас не буде в списках і без спеціального коду ніхто нікуди не виїде. Заробляють другі люди, але не прикордонники. Корупція страшна.