Українська Манітоба
-
Я робив на сайті МВС, можно скорочений або повний варіанти mvs.gov.ua
-
Термін отримання витягу десь до 3-х діб, але можуть швидше
-
Я навіть не побачила це повідомлення😁 теж цікаво що найнормальніше
-
Доброго ранку🫠 дівчата, що тут продається від циститу без рецепта і щоб працювало?
-
А чи є в Канаді щось на зразок наших триніфрон, урохолум, такі трав'яні штуки?
-
Кранбері джус не працює Мені моя колєга сказала шо вона п’є коконат вотер, хоч воно і риготне, але каже проходить за три дні Спробую🥴
-
І хлопці…
-
Максимум без рецепту це cranberry juice та camomile tea, остальне все буде по рецепту, соррі дівчата…
-
🥲🥲🥲
-
Мав таку саму біду. Днів 6 ковтати навіть боляче було. Але ні температури, ні нежиті не було. Якщо готові потерпіти, то воно саме пройде. Пийте чай теплий, це трохи полегшить симптоми
-
Колись запитала таке, всі відповіді були, що тільки по рецепту 😭 Не знаю як бути тим, в кого це часто...
-
Привіт.порадьте будь ласка де шукати дитячого лікаря...Дякую
-
Омг! А як 3 дні жити?
-
Доброго дня. Маю водійське посвідчення старого зразка (ламіноване) підтягнуте у Дію. Але серія у Дії прописана Кирилицею. Чи зможу я отримати 5F у MPI без перекладу на підставі Дії, якщо серія посвідчення Кирилицею? Дякую
-
А хто писав про додаток з лікарями, де можна зв’язатись з доктором і тобі випишуть онлайн рецепт?
-
Надання до установ іноземних держав.
-
І що ви там обирали дальше? Оформлення громадянства чи надання до установ іноземних держав ?)
-
Незнаю щодо онлайн рецептів, але в нас на роботі люди розказували про цей сервіс - онлайн лікарі: qdoc.ca/. Казали все швидко, про рецепти не казали
-
На амазоні наш Уролісан є і його канадський аналог, якщо все не запущено і не треба антибіотика.
-
Walk-in за рецептом на антібіотики... Щоб оскладнення не пішло на нирки Бактеріальна інфекція.....
22 Jan 2023, 08:02
49685/231264
3 minutes ago