Українська Манітоба
-
На амазоні наш Уролісан є і його канадський аналог, якщо все не запущено і не треба антибіотика.
-
Користувач resteveryday, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищем в комaнду ..") не відповідає мові правил чату.
-
t.me/ManitobaLife/148095
-
Подивіться в закріплених файлах…
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, якщо діти заїхали в Канаду по моєму паспорту (в ньому їх візи) і на нього отримали візітори, а тепер мають власні паспорти і я хочу на них переоформити візітори, то мені потрібно пройти цю ж процедуру, що у даній інструкції?
-
Здамо 2 бедрум квартиру в саблет з 1 червня. Адреса: 1798 Henderson Hwy (North Kildonan), Shelter Canadian property. 2 bedroom 1 bathroom. Площа 875 sq ft. Ціна 1196$/міс (1216$-20$ узгодженого дисконту для нових орендарів) Парковка 25$ (можна без паркінгу). Пральня на 2 поверсі (окрема кімната з пральною машиною та сушкою). Вода включена у вартість. Хайдро та газ сплачується окремо. Згідно плану рівних платежів вартість складає 115$/міс за всі комунальні. Гардеробна кімната, багато місця для зберігання речей, камін. No pets. Тихий та безпечний район, поряд є дитячий майданчик, навпроти супермаркет No Frills - 50 м від апартаментів, зупинка автобуса - 2 хв ходьби. Декілька шкіл поруч, декілька дитячих садочків (в т.ч. Монтессорі, КідФіт60 і тд). Велике патіо, на території літній басейн. Для підписання договору ренти, вам потрібно буде показати можливість оплати ренти - показати проперті компанії виписку з банку. Наявність роботи у орендарів не вимагається, але бажано показати лист про прийом на роботу. Погодження нових орендарів займає від 3 до 5 робочих днів, тому варто зайнятися цим питанням заздалегідь, щоб встигнути заїхати 1 червня.
-
А як він зветься, підкажіть будь ласка?
-
Музей Івана Франка у Вінніпезі (Канада) - унікальний. Це єдиний у світі музей за межами України, присвячений цьому видатному українському митцю та патріоту. Музей функціонує в основному завдяки зусиллям волонтерів та фінансовій підтримці меценатів. Вхід до музею безкоштовний.
-
Користувач resteveryday, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищем в комaнду ..") не відповідає мові правил чату.