Українська Манітоба
-
Дуже вам дякую , спробую на завтра записатись
-
IMEI оригінальний))) А як ви оригінальність iPhone по скріншоту визначити просите?
-
Якщо ви кзамовляжте не у офіційного магазину, я б перевіряв на справність будь який телефон перед оплатою.
-
Доброго дня) Скажіть з власного досвіду, хто відправляв посилку в Україну останній місяць-два, -якою службою ви користувались? -яка вартість? саме головне питання -чи можна відправляти парфуми? -чи служба упаковує посилку? -чи потрібно нові речі розпаковувати щоб вони не підлягали митниці??? Дуже дякую))
-
Всім привіт. Може хтось знає, чи можливо витягнути банк стейтмент з сейвінг акаунт у додатку (scotia bank) чи за цим треба тільки до відділення звертатись? Щось не знайшла такої опції
-
1. Міст експрес 2. За 10 кг морем платила ~80 баксів (літаком буде дорожче) 3. Можна відправляти парфуми, але тільки морем, не літаком. Я штук 7 відправляла в одній великій посилці. 4. Служба не упаковує, треба вже привезти готову до відправки коробку, бажано перемотати якимось товстим скотчем щоб мінізувати демедж при перевезенні 5. Я нічого не розпаковувала і цінники не знімала, але екстра нічого ніхто не доплачував потім, хз як там насправді працює