Українська Манітоба
-
Доброго дня) Скажіть з власного досвіду, хто відправляв посилку в Україну останній місяць-два, -якою службою ви користувались? -яка вартість? саме головне питання -чи можна відправляти парфуми? -чи служба упаковує посилку? -чи потрібно нові речі розпаковувати щоб вони не підлягали митниці??? Дуже дякую))
-
Всім привіт. Може хтось знає, чи можливо витягнути банк стейтмент з сейвінг акаунт у додатку (scotia bank) чи за цим треба тільки до відділення звертатись? Щось не знайшла такої опції
-
1. Міст експрес 2. За 10 кг морем платила ~80 баксів (літаком буде дорожче) 3. Можна відправляти парфуми, але тільки морем, не літаком. Я штук 7 відправляла в одній великій посилці. 4. Служба не упаковує, треба вже привезти готову до відправки коробку, бажано перемотати якимось товстим скотчем щоб мінізувати демедж при перевезенні 5. Я нічого не розпаковувала і цінники не знімала, але екстра нічого ніхто не доплачував потім, хз як там насправді працює
-
Відповів вам у приват
-
З checking account & credit cards витягується дуже просто. У мене там не має saving account тому не підскажу.
-
Добрий день! Мене звати Тая, я художниця з Кривого Рогу. Терміново шукаю ночівлі у вініпезі на кілька днів. Готова спати на підлозі і помити ваш посуд. Можу сидіти тихенько, а можу розважати історіями, в мене їх багато. Щодо оплати, фінанси обмежені, але і заплатити можу. А ще роблю татушки, чудово готую, вигулюю собак, малюю портрети і багато багато іншого.
-
Та з чекінг дістала, цікавить саме сейвінг, дякую
-
Чекніть пп
-
Пляж там нормальний, мілкий, як раз для малечі. Є рятівники. За пляжем слідкують. Крім того багато місць для барбекю. Є дитячий майданчик.