Українська Манітоба
-
Чекніть пп
-
Підскажіть контакти бодішапу україньскомовних хто знає
-
Думаю купити абонемент на провінційні парки на літо. Ми ще не були там. Чи подобається вам в Birds Hill Park, як там для діток, як пляж? Поділіться враженнями, будь ласка)
-
Пляж там нормальний, мілкий, як раз для малечі. Є рятівники. За пляжем слідкують. Крім того багато місць для барбекю. Є дитячий майданчик.
-
Супер! А які ще провінційні парки можете порекомендувати недалеко від Вінніпегу?
-
лишилось тазік придбати і відвезти туда діток
-
Доброго дня! Я працюю на меблевому підприємстві, якщо Вам потрібно скласти чи відремонтувати меблі, або повісити полки, телевізор, і.т.д. я з радістю допоможу! Оплата як на карту так і готівка. Діє реферальна програма! Слава Україні!
-
Майже скрізь є майданчики, туалети і тд
-
Дякую! А там теж все облаштовано для людей типу майданчиків, пляжів чи ці парки вже більш дикі?
-
Це найближчий. Далі по відстані буде St. Malo (50хв на авто). Whiteshell вже більше години, але там вже цікавіша природа.
-
t.me/ManitobaLife/152830
-
Так, потрібно купити пас.
-
Підкажіть, будь ласка, це абонемент на в'їзд чи на перебування там потрібно?
-
Дякую! Я б сама не додумалась, що потрібен пас, дякую що інформуєте
-
Тут купувати і обов'язково роздрукувати. Інакше штраф. www.manitobaelicensing.ca/privilegepos.page
-
Доброго дня! Де можна придбати дешевий матрац, можна б/у? Крім маркетплейсу на фейсбук) Дякую!
-
Чудова інформація, дякую) Підкажете адрес Міст експрес ?!
-
Дякую 😉
-
Spotify добре підбирає схожі. Рекомендую підключити преміум, з укр картки буде коштувати дешевше, 5usd в місяць (але під час першої покупки преміума треба підключитись до українського vpn).
-
Книжковий магазин Калина
22 Jan 2023, 08:02
49761/231460
about an hour ago