Українська Манітоба
-
Лєра, Добромаокет мав колись Уролісан. Пошукайте у них.
-
Andrii Madarash, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
впливає на ціну коли треба буде продати. Купують не так охоче і хочуть нижчу ціну
-
Дякую! Так, думала про це. А вони живуть тільки у мʼяких меблях? І може в курсі, чула що є благодійні місця де можна взяти меблі, то там теж краще не брати мʼяке, чи там все ж таки безпечно?
-
Добрий ранок! Хто вчора виграв в хокеї?
-
Vegas
-
У благодійних організаціях не перевіряють меблі на наявність клопів, їм принесли, вони віддали. Клопи це не ознака бомжів. Є випадки, коли люди купували б/в матрац у пристойних сімей з дітьми, приносили додому, а там кишать клопи. Вранці прокидаєшся весь у укусах. Так ти мало того, що сам потрапив у погану ситуацію, так ти ще й стаєш рознощиком, бо вони залазять у одяг.
-
Тоді навіть страшно уявити скільки грошей треба на прості речі… пишуть що і ковдри і подушки теж нові краще брати….а на сімʼю з трьох людей то взагалі.. І не як неможна заздалегідь зрозуміти чи є вони в меблях чи ні? І нема дешевих засобів щоб обробити річ навсяк випадок?
-
Ковдри в ікеї приблизно 20 доларів
-
Доброго ранку, мені потрібно зробити доручення на авто в Україні, як це зробити в Вініпезі? Тут є нотаріус?
-
Так, постіль - це дорого, але кожен ж отримує допомогу, то краще купити нове. Рахуйте: якщо 2 дорослих (6 тис допомоги) - матрас квін 350 (IKEA) - 5,83 % допомоги, для дитини-школяра 200 кад, трошки дорожче - 13,3%, але у Волмарті трошки дешевше можна взяти. Одіяла можна по 20 доларів у Волмарті взяти, подушки від 5 кад і до... Тут вже хто на чому спати може. Якщо зайти з цієї сторони, то виглядає, що не варто економити і купувати б/в речі "із сюрпризом".
-
Вітаю, чи є мешканці Сент Мало , Манітоба ? В інеті якось мало інформації про містечко, цікавить думка. Погляд з середини
-
Вас на роботу возить своя машина, а мене - свій автобус 😎
-
Був проїздом тільки, це село досить маленьке
-
Ранкове обличчя
-
Не буду питати які прийоми для того робити 😁 якщо навіть такі стійкі хлопці не витримали 😁
-
Я зайшла - бомжі вийшли 😎
-
Шо це за автобус без бомжів. Це фейк. Точно не Вінніпег 😁
-
Без макіяжу?
-
Огірки з очей забула зняти 😁
22 Jan 2023, 08:02
49821/239712
3 minutes ago