Українська Манітоба
-
Доброго вечора, не знаю що таке 14 код але в мене те саме було, я зареєструвався і не отримував відповіді впродовж місяця. Дзвонив їм і казав що так і так, відповідь була що в них багато реєстрацій і вони не встигають обробити, під час дзвінку внесли усі мої данні і на імейл прийшло підтвердження
-
Є договорняків повно.. воділи знають кому скідьки давати..правда і ціни піднімають...а митникам то на руку.😅 легально зробити бумажку сам військомат мутить, поки теж на лапу не дасиш. Єдина і найбільша проблема України - корупція. Навіть дітей до того з малку привчають😑
-
Я не сусідів але також гарних людей. Але те саме, так накриває часом що просто ж
-
Знаю 3 людей точно. Які вже тут
-
Як це заплатили 5 тис і кордон перетнули? Кому заплатили? Ви хоч знаєте один випадок, який за гроші проїхав кордон? Ось їде автобус з людьми через кордон, зібрали всі паспорти і понесли на відмітку, кому попаде ваш паспорт, хто буде спеціально вас чекати і вибирати паспорт? Платити всій заставі? А потом якщо спитають митника з СБУ, на якій підставі виїхали такі там люди?
-
Мені з пошуками дуже допомогли місцеві, наприклад програма Манітоба менторншип
-
У тому і справа, що це не закон, а постанова КМУ. Закон зворотньої сили не має і не було б ніяких легальних наслідків. Постанова - це обґрунтування для виконавчої влади діяти. А тут наскільки фантазії вистачить - паспорта, приватна власність, податкова, підтвердження документів.
-
В чому проблема? Заплатили $5000 і кордон перетнули