Українська Манітоба
-
Це не його дитина то і не його пряма відповідальність.
-
Expedia, google flights
-
Угу, ну критикою ніц не доб’єшся 🤷♀️ Така і правила в цієї країни, хіба щось самим міняти.вносити в канаду україну) Тому кажу, якщо є сертифіковані вихователі- пишіть) відкриємо
-
Людей, які рекомендують "знайти садочок і отрмати субсидію" я б особисто головою об стіну била б...🫠
-
Навіть якщо хтось і знає, то публічно про це не може говорити. Рішення має бути прийняте усіма сторонами
-
Підкажіть через який сайт краще шукати квитки на літак для пошуку рейсів з Європи в Канаду
-
не працювати за 16-18. Або знайти садочок і отримати субсидію. Тоді має бути 10 в день.
-
Я коли скинула меню подрузі з України, чим дітей кормлять. Вона мені написала - та то, мабуть, усе домашнє пп без солі, цукру ітд. Я лише посміялася у відповідь 🫠
-
Моя також, на мене тут косо дивляться в Канаді.
-
якщо є такий прайс і діти там є, то ціна ринкова.
-
А перекуси? Моя дитина в два не побувала солодкого майже ніразу, не пила сік ніколи. Для таких малюків основи ХІ важливі
-
І що цим ви хочете сказати? Всі податки платять. Питання пріоритетів: - садочки, дороги - ще більше прихистити українців. Я за останнє
-
то в чому справа?
-
Ну а 1920$ /місяць за садок не дофіга? Чи може навіть Ви можете собі дозволити таку суму раз в місяць віддати?
-
Я вибачаюсь, мова йде про їжу для дітей до двух років? Бо моїй 5, і ми їй самі збираємо ланч до садочку.
-
всі сплачують податки і українці в цьому такі ж як і інші.
-
Тут достатньо українських мам, які залюбки віддали б дитину в садок де дивляться за харчуванням хоча б. Це моя страшна біль(
-
так. Букають кемпсайт на початку весну на літо. Стають в чергу відразу після народження. Так працює система
-
Шукайте окремо також на сайтах авіакомпанії. Якщо потрібна допомога , то в приват , дам контакт де ми брали
-
Не треба забувати, що і українці працюють, сплачуючи податки і купуючи продукти і т.д.
22 Jan 2023, 08:02
50026/236724
about 2 hours ago