Українська Манітоба
-
не кричить держава. Канада досить давно вирішила, що імігрантів завозити дешевше, ніж дітей заводити. Я з цим не погоджуюсь довгостроково, але ситуація така тут зараз
-
Держава кричить в нас маленька рождаемість що для цього треба зробити?безкоштовні садки,вибачте але як на сьогодня родина може планувати дитину коли сім'я чоловік працюеш жінка в декреті як родину отримувати на середню зп у 2000?
-
в Канаді незавжди, бо вона не чистий капіталізм/ринкова економіка
-
Щось мені здається що воно так не працює 😂
-
І частина з них повертається
-
плюс скільки саме податків ви платите? При невеликих доходах там не так і багато виходить
-
ринкова ціна це коли вона співпадає з підтвердженим попитом на послугу або товар. Відкрийте свій садочок з правильним раціоном і по 10 дол в день за дитину - покажіть як треба.
-
Який поважний холівар цього разу , дуже цікаво спостерігати. Прям молодці , без срачного срачу цього разу
-
По-перше можна переїхати в містечко менше Там все дешевше і черги не такі і дорогі ліпше і бомжів немає По-друге на освіту як правило дають кредити які не потрібно оплачувати Чи в 12 класі обираєте професію і за 500 доларів вчиться Вивчіть питання
-
Я маю на увазі що компаній таких небагато. Багато тут якраз таких що жодного дня лікарняного не покривають
-
Ні, таких багато насправді
-
залежить від страховки. У мене 100% покривають перші 2 тижні.
-
Тим не менше, це є. Більшість нормальних роботодавців дають ці бенефіти або відразу або через 3 місяці
-
От прям таки багато) процентів 10 від сили?)
-
багато хороших компаній не дає таких бенефітів видразу, а за 6-12 місяців
-
Ні, немає. Є kijiji, amazon, ebay
-
як це немає оплачуваних лікарняних? Є, якщо у вашого роботодавця це є в бенефітах. Багато хороших компаній мають short term disability, яка покриває лікарняні до шести місяців
-
справжня ціна не 10 доларів, просто ті витрати компенсовується провінцією.
-
От коли імігранти перестануть їхати, тоді піднімуть тему. А поки сюди мільйон людей приїхало минулого року
-
таке також зустрічається, нажаль.
22 Jan 2023, 08:02
50083/236907
4 minutes ago