Українська Манітоба
-
Будь ласка, припиніть
-
Але ви написали - всі хто приїхав в Канаду не тікали від війни. Вибачте, але звідки ми по вашому тікали? Моє місто обстрілюють кожні три дні. Саме від війни ми і тікали
-
Ваша похибка в тому, що ви десь підхопили частину російської пропаганди. Війни не було б тільки в тому випадку, якби яник досі сидів на троні і продав усю країну під "великого брата". Тобто Білорусь номер два, а може й гірше.
-
Канада - безпечна країна. Ви по одному районі в одному місті судите цілу Канаду. Рейтинги базуються на статистиці. Є така штука, чути про таке?
-
Часом Ви самі ці поняття плутаєте, сподіваюсь самі зрозумієте коли і де.
-
Ви не жили в Україні останні роки, і якби не війна, я впевнена що 60 % людей які прибули у Канаду , лишились би вдома. Бо в нас було все норм. А коли тебе бомблять, чи ракети, чи ти вже морально не вивалюєш, ось ми тут
-
Користувач MX, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Щоб в мак по га..") не відповідає мові правил чату.
-
Це пише людина, яка вивозила з Херсонської області рідних і деяких інших людей до найближчого кордону з Молдовою, через Миколаїв і далі на Одесу. Можливо, ми просто по різному рлзуміємо термін "тікати від війни". Для мене це схопити документи, рідних і кота й не оглядуватися назад, а не планувати де легше отримати ПМЖ. І це пише людина, яка й досі в Україні зараз, до речі.
-
Нащо людям такі великі машини? Це якась спец машина чи по фану?
-
Нагадує кидання 💩
-
Це не відміняє першого.
-
Поза топіком чату що ви розповідаєте про життя країни, в якій давно не живете. Це те саме , що я зараз почну полеміку про Канаду, будучи некомпетентною.
-
Бля одразу видно що ретроградний Меркурій в дії
-
А ви забули про яйця по 17 та сотні тон розкрадено гуманітарки в Запоріжжі під час війни? Чи не чули?
-
Суперстор, ла гротта
-
Де купити ковбасу фует?
-
Kostyantyn Lytvynenko, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
А що там по "відрубаним рукам" Гладковського? Забули про скандал з розкраданням бюджетних коштів спрямованих в укроборонпром, махінації з тендерами і т.д.?
-
Люди, ви жартуєте?!
-
Почитайте уважно про Ивнськи угоди Плрошенка що про це пише та каже західні медіа. Подивитись уважно скільки депутатів від слуг в базі миротворця Потім можемо продовжити у приватних повідомленнях Бо це вже поза топіком чату
22 Jan 2023, 08:02
50202/229439
about a minute ago