Українська Манітоба
-
Поза топіком чату що ви розповідаєте про життя країни, в якій давно не живете. Це те саме , що я зараз почну полеміку про Канаду, будучи некомпетентною.
-
Бля одразу видно що ретроградний Меркурій в дії
-
А ви забули про яйця по 17 та сотні тон розкрадено гуманітарки в Запоріжжі під час війни? Чи не чули?
-
Суперстор, ла гротта
-
Де купити ковбасу фует?
-
Kostyantyn Lytvynenko, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
А що там по "відрубаним рукам" Гладковського? Забули про скандал з розкраданням бюджетних коштів спрямованих в укроборонпром, махінації з тендерами і т.д.?
-
Люди, ви жартуєте?!
-
Почитайте уважно про Ивнськи угоди Плрошенка що про це пише та каже західні медіа. Подивитись уважно скільки депутатів від слуг в базі миротворця Потім можемо продовжити у приватних повідомленнях Бо це вже поза топіком чату
-
Та ви що. Ну помилився трохи в розрахунках. Ну з ким не буває 😁 youtu.be/hnFrNKc1Qbc
-
Щодо банківської системи: важлива надійність фінансових інституцій, а не те, які мобільні додатки вони мають. Якщо порівняти кількість збанкрутілих банків, які вкрали гроші у вкладників в Україні та в Канаді, то в Канаді їх буде аж нуль. В Україні тільки за 2014-2017 роки лопнуло понад 100 банків! От це показник, а не те, що можна на кілька секунд скоріше заплатити за комуналку.
-
Це пише людина яка війни не бачила, і не розуміє що таке жити під обстрілами і тривогами, без шкіл і садочків. з горизонтом планування на день. не розуміє, що декому треба починати нове життя ,а окрім Канади шанси на пмж мінімальні і таке інше.
-
Не тільки зріст 😉
-
А мені подобається. Я б купила. Ви просто не розумієте людей які прагнуть через розміри машини компенсувати свій зріст
-
Ольга, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Щоб тягати за собою трейлер з дюжиною авто :)
-
Просто залишу тут ремарку. Не вважаю Європу безпечною, оскільки достеменно невідомо чи перекинеться війна на її територію.
-
Тому що хоче бути більшим за інших.
-
Я знаю!!! Ніякого спокою🤬
-
Цей рік взагалі дуже фантастичний на косм події
22 Jan 2023, 08:02
50213/229569
4 minutes ago