Українська Манітоба
-
Якщо ви про то, чому не Європа? Я маю відповідь на це питання теж. В Європі або на соціалі сидіти, або треба знати мову щоб працювати, багато друзів туди в перші ж дні поїхали (Бельгія, Франція, Німеччина тощо). Ми обрали Канаду тому що сидіти на соціалі то не про нас, ми хочемо самі будувати своє життя і керувати своїм життям, тобто працювати.
-
Перепрошую, сів телефон і я посилання не встиг скинути. Я шукав у багатьох аптеках ліки, вони коштували скрізь у районі 250 доларів. У Костко знайшов за 200, плюс використав знижкову картку і купив за 160, знижка вийшла 45 доларів. Знайдіть на сайті список брендів і якщо є ваш, то у вас буде знижка. Віртуальну карту дадуть відразу, а пластик доставлять на домашню адресу. www.innovicares.ca/en
-
Та канадці взагалі топ. І на рак менше хворіють, і від ракет не вмирають. То ж все через те, що в садочках на правильному харчуванні виростили справжніх канадців, що не бояться ані холоду, ані дощу, ані війни або радіаційних аварій(ЧАЕС), та сотень інших техногенних катастроф менших масштабів про які радянський уряд замовчував, бо ж вони ніяк на здоров'я та тривалість життя не впливають. Ото б взрощували дітей не теплічних у садочках - і було б все інашке
-
Ого, бачу Меркурій сьогодні прям псіханув! 🤗
-
Шановні учасники чату, прошу не переходити на особисте та уникати образ. Будь ласка, дотримуйтесь правил групи.
-
Теж десь місяць чекав
-
Так ти по всім фронтам відбитий. А я гадав у тебе "пунктик" тільки про самозахист жінок та параноя на тему ботів з "фабрики ольгіно". Зрозуміло.
-
Тут після деяких робіт до ліжка ледь доходиш. Не те що про писанину по чатах думати
-
Ну а це я сьогодні після роботи 🥵
-
Та ви що. Це все не правда. Все завдяки йому 😂 youtu.be/lmI7WsD5rpY