Українська Манітоба
-
А в Канаді вчать?
-
Мабуть ви давно не були в Україні, раз думаєте ,що діти там тепличні , думаю діткам з Канади треба буде ще повчитись у нашої малечі
-
Ну просили ж щоб зробило на сердці гарно, а ви... 😁
-
Але буде спочатку моє обличчя на секунду ><
-
Вітаю! Питання не зовсім в тему. Після підключення до Bell отримав цю картку на $150. Вказано, що її можна використовувати будь де. Пробував в магазині - не працює, хоча активував її на сайті і баланс показує. Отже, як і де її вжити, скажіть, будь ласка
-
Оо це я можу
-
А що там, реально дощ іде назовні? Бо я у коробці сиджу на роботі і не бачу 😁
-
Добрий вечір. Підкажіть гарного візажиста у Вінніпег. 🥹
-
Щоб у фудбанк їздити...
-
Можна було не мити, усіх блох та бруд й так здує😂
-
Це щоб ото все що по акції купляти
-
Може теж піти собак стригти 🤔
-
У якому магазині планували зробити покупку? Бачила інформацію, що не у всіх може працювати. У продуктових (Walmart, Costco) мала б спрацювати
-
Це задня дверка
-
Можливо в когось форт ескейп або знає як пофіксити Чоловік пальцем опустив язичок і тепер двері н кщакриваються, як пофіксити
-
В білий пластику де знак замка викрутку вставте і покрутіть
-
До чого ви яника сюди притягнули? Розмова йшла про "ненависного Вальцмана" якого 4 роки поливали лайном зі всіх екранів, а коли цього здалося замало, запустили серіал про Голобородька, щоб навчити народ, хто має бути президентом
-
Є, дякую
-
Ну ви ж скащали що війна почалась. Війна почалась в 2014му.
-
Хтось де шукає персонал? В мене дівчина має не малий опит роботи у приватних садках у Київі,також педагогічна освіта,відправляли резюме у купу садків-відгуків-нуль)
22 Jan 2023, 08:02
50304/231272
about an hour ago