Українська Манітоба
-
А розцвітає швидко? Тобто прокинувся зранку - і все вже зелене і в квітах? 😁
-
О зараз почнеться сезон garage sale!!! Кожні вихідні будуть…
-
Доброго вечора. Хочу поділитися заходом який відбудеться в п’ятницю та суботу. Вся інформація на фото. Це буде розпродаж речей, по майже задарма. Якщо комусь цікаво, приходьте.
-
Глибокий аналіз кефірного напрямку ))) Як буде можливість , відправте фото ) а то я в пошуках «свого» кефіру ) Але цей дуже файний я вважаю )
-
Думаю багато хлопців мене підтримає 👍
-
Якщо мова зайшла за кефір, то скажу вже і за рибу! Треба купляти дегідратор і замовляти в ньюбрансвіку чи Онтаріо корюшку та жовтого полосатика та привносити щось нове та смачне у манітобу )
-
Добре, зроблю фото, як зможу). А про різні продукти тут люблю читати, що є то є)))))
-
Користувач Admolian, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Здравсте сразу ..") не відповідає мові правил чату.
-
Я не хлопец, але ідею підтримую 🤤
-
Він робить «несквік»
-
Може це чийсь домашній?
-
Перевірте, якщо на ньому нашийник від бліх, то точно домашній.
-
Привітик усім). Маю хоббі - звукозапис. Якщо маєте цікаві проекти - звертайтеся). Можемо й дітей потішити, якщо якийсь талантик галасує вдома). мова не про кошти).
-
Сьогодні зранку 😅
-
Я можу вам дати куди перекинути
-
перший рахунок це типу як розрахунковий. на нього вам можуть платежі висилати, ЗП, з нього ви можете робити платіж за оренду, хайдро, кредити тощо. Фактично ви даєте реквізити того рахунку кому треба висилати або отримувати гроші. Але ви можете собі завести декілька депозитних рахунків (savings). Там має бути вищій відсоток і з того рахунку тільки ви можете робити перекази або зарахування.
-
😂😂😂 так, треба буде пару лямчиків туди перекинути 😳😳😳
-
Це депозитний зберігальнийрахунок, 4,1% річних
-
Пару процентів річних дасть)
-
Це рахунок з відсотками. На кшталт депозиту.
22 Jan 2023, 08:02
50353/229218
4 minutes ago