Українська Манітоба
-
Я не хлопец, але ідею підтримую 🤤
-
Він робить «несквік»
-
Сьогодні зранку 😅
-
перший рахунок це типу як розрахунковий. на нього вам можуть платежі висилати, ЗП, з нього ви можете робити платіж за оренду, хайдро, кредити тощо. Фактично ви даєте реквізити того рахунку кому треба висилати або отримувати гроші. Але ви можете собі завести декілька депозитних рахунків (savings). Там має бути вищій відсоток і з того рахунку тільки ви можете робити перекази або зарахування.
-
Це рахунок з відсотками. На кшталт депозиту.
-
Доброго вечора. Хто є клієнтом банку RBC? В додатку є три позиції як Дебетова картка Chequing. Друге Savings. І третя це кредитка. Як працює ця друга позиція? Це для того щоб там кошти можна було тримати? Чи для чого воно взагалі? Просто перекидувати з дебетової туди? Але в чому сенс? Можливо хтось знає і може пояснити? Дякую 😉
-
А хіба можна стати в чергу з іще ненародженою дитиною? 😳 Там, як мінімум, дату народження потрібно вказувати. Бо я хотіла 😁 Та мені сказали що тільки опісля народження дитини. Та ще можуть приєднати до черги старшого, а він вже з вересня в черзі)) Та все одно, тільки після народження
-
Так,і дають повістку одразу і білет у бахмут