Українська Манітоба
-
Куди ж ще довше? winnipeg.ctvnews.ca/manitoba-woman-lives-through-two-global-pandemics-to-celebrate-her-111th-birthday-1.5736479
-
А ви не пробували домовлятися про те щоб ви самі давали їжу із собою. Мене це питання теж дуже хвилює, бо в дитини є певні обмеження в їжі (глютен, казеїн, цукор і т.д.), то наче як немає проблем давати з собою дитині ту їжу яку їй можна і в садочку дитина буде їсти окремо (чи сама, чи з такими ж дітьми) і хтось із вихователів за цим слідкує. Бо є ж діти в яких алергія чи непереносимість чогось і т.д. Особисто я ще не віддала дитину в садочок, та знаю одну маму яка дає своїй дитині їжу з собою через певні обмеження і все ок. Правда вона з Альберти, та думаю в цьому питанні має бути +- однаково по всій Канаді, бо алергії і непереносимість певних продуктів не локалізується по провінціям 😁
-
Добрий день, не могли б ви підказати будь ласка, я працюю на одного роботодавця і мені не давали заповнювати форму TD1, зараз влаштувався на ще одну роботу і там мені треба заповнити цю форму, чи треба мені ставити галочку в полі “More than one employer or payer at the same time”?
-
Я майже завжди туди
-
Люда, навіть якщо ми будемо ходити до Safeway or Sobeys нам не дожити до 100 років, то все Чорнобиль як говоре мій фемілі німецького походження…
-
Я хожу і робила там в Joe department ❤️ Прекрасний магазин