Українська Манітоба
-
А лікарняні повинні оплачувати роботодавці? А то всі кажуть, що нічого не оплачується🤔
-
Подивіться тут у розділі житло t.me/ukrkanada
-
Доброго дня, хто може порадить де дешевше орендувати авто на декілька днів
-
-
Я переважно сажу огіркі, помідоркі і різну зеленушку(кріп, листя салата, зелену цибульку)
-
В долорамі чи в волмарті багато різного насіння продається, до кольору до вибору. Я люблю цибулині квіти: Лілії, тюльпани, нарциси, а між ними можно різні з насіння посадити (ромашки, маки , чорнобривці 😻)…в мене квіти переважно багаторічні…
-
За макі тут ніхто не штрафує, як колись в Україні…
-
А овочеве насіння де зазвичай купуєте?
-
Овочеве насіння купую в волмарті… помідори огірки купую розсадою в канадіан таєр Зараз майже при кожному магазині будуть garden centre там все шо хочеш і не хочеш…в мене пару грядок невеличких А от у куми моїй цілий город по 100 кущів помідорів, бульба, все як треба 😂 Я більше для фану маю, бо я виросла в місті, городів не було, тому мені дуже подобається 🤗
-
Коли я ще страдала овочевим садівництвом, купляла готову розсаду в садовому центрі Sumka Brothers (тому що а) назва звучить так шо наче засновники з українським корінням і б) близько від мене) ). Там є все 🙂 Мені такі приватні садові центри більш подобаються, ніж Волмарт/Суперстор/Канадіан таєр. Вони якісь «душевні, по домашнєму» 😂 Ну і в цілому купівля там - це підтримка local, на відміну від громадних корпорацій (мені це важливо)