Українська Манітоба
-
А овочеве насіння де зазвичай купуєте?
-
Овочеве насіння купую в волмарті… помідори огірки купую розсадою в канадіан таєр Зараз майже при кожному магазині будуть garden centre там все шо хочеш і не хочеш…в мене пару грядок невеличких А от у куми моїй цілий город по 100 кущів помідорів, бульба, все як треба 😂 Я більше для фану маю, бо я виросла в місті, городів не було, тому мені дуже подобається 🤗
-
Коли я ще страдала овочевим садівництвом, купляла готову розсаду в садовому центрі Sumka Brothers (тому що а) назва звучить так шо наче засновники з українським корінням і б) близько від мене) ). Там є все 🙂 Мені такі приватні садові центри більш подобаються, ніж Волмарт/Суперстор/Канадіан таєр. Вони якісь «душевні, по домашнєму» 😂 Ну і в цілому купівля там - це підтримка local, на відміну від громадних корпорацій (мені це важливо)
-
Я на тому тижні обрізала, то шо весною не можно? 🫣
-
Продам дуже красивий килим! Розмір 5’3” x 7’7” (160x231cm) У "The Bricks" Plasma Area Rug коштуе 199,95+tax = 223,95$ Стан - як новий. Як тут пишуть : smoking and bugs free apartment:) Віддам за 120cad, майже вполовину дешевше. Самовивіз - Вінніпег, недалеко від даунтауну. (фото ілюстративні, бо килим стоїть скручений, але він 1в1 як на фото) P.s. Якщо не можна оголошення постити - вибачаюсь!
-
Нас так успішно на касі з товарі розвернули.
-
Обіцяв нам адміністратор вилазку на природу організувати😏😏😏