Українська Манітоба
-
Не погоджуюсь, особливо на фоні минулих коментарів про погану Канаду…. One way or another, як говорять Канадці, майже всі що тут вже знаходяться або планують переїхати до цієї країни (яка надає колосальні можливості та де не прилетить ракета орків…) надіюсь будуть вдячні.
-
Отак і в нас було, все заповнили на чоловіка, бо він сам приїхав з дітьми. А я вже приїхала набагато пізніше. То при подачі декларації мені сказали, що то буде проблема, бо мати тут завжди головний відповідач за дітей. Ось така ось рівність. Тому кліматичні отримує чоловік, а на дітей все оформили на мене
-
BEVERAGE CONTAINERS In Manitoba, you can recycle your empty beverage containers at home through your municipal recycling program. Away from home, you can spot the Recycle Everywhere Program bins for beverage container recycling in a large number of public places.
-
Якщо не приходить код для входу в CRA поштою вже 3 тижні. Є шанс що він прийде, чи треба дзвонити?
-
Нам треба доплатити налог до 1 травня. А коду немає щоб зайти і оплатити. Напевно буде штраф якись