Українська Манітоба
-
Доброго дня. Кому потрібно підробіток пишіть в приват Моєму начальнику потрібна людина на вихідні на стройку Оплата 200$ день плюс 50$ на бензин. Оплата в кінці робочого дня. Готівкою. Будь ласка пишіть тільки по темі без дурацьких питань! Якщо потрібний підробіток то пишіть, якщо ні то проходьте далі! 🆘 Ось що потрібно : Привіт Джек Якщо вам вдасться знайти столяра з деякими навичками електрики, це буде чудово У нас є котедж, який потребує оздоблення Дошки сосни тунгові та гайкові Віконні лиштви Переставте заглушки І встановіть чверть круглої окантовки У мене є торцювальна пила, дерев'яна та цвяховий пістолет. І припаси. Я думаю, це два дні роботи (дві кімнати) для однієї людини Дайте мені знати, якщо у вас є хтось
-
Хєлов еврібаді Хтось робив чек ап організму? По любому хтось робив Скажіть, будь ласка, на які аналізи направляє сімейний лікар? Розширений аналіз крові то ясно, а холестерин поганий/хороший, вітамін б, д, феритин? Чи треба за них доплачувати?
-
Може кому-небудь знадобиться
-
Ми на юсб провід купували в Волмарті перехідник.
-
Мені та дружині сімейний лікар призначав розширений аналіз крові
-
Таку пачку на амазоні купив
-
В pizza hotline є так званий party pack - 4 піцци, де вибираєте 2 топпінга + bread sticks безкоштовно, разом з доставкою зазвичай виходить $53
-
Аналіз крові та сечі. По тому аналізу крові кожного року він мені каже, що у мене холестерин зависокий, я йому кожного року кажу «ну ви ж в курсі, що мені пох» - «та в курсі, але я зобов’язаний вас проінформувати» 😂 Решту слів з вашого питання я взагалі не знаю.
-
Де можна замовити 4 великі піци так щоб ок було ,ну і не дуже дорого ,треба на роботу взяти 😂
-
Хтось гріє FIFA 23? Сервера вирубали чи це в мене щось?
-
Не міряла, але не маленькі. На 15-20 людей зазвичай беремо і виходить як раз. Сайт пише що то як раз великі
-
😎❗👍🏻 Як отримати $175 у подарунок від онлайн-банку Simplii Financial (дочірня компанія CIBC) за кілька днів, а також ще $400 бонусу за 3 місяці. По-перше, ви повинні відкрити дебітний рахунок у цьому банку. Цей сhequing account є абсолютно безкоштовним завжди. Зараз цей банк має хорошу акцію: відкриваєте рахунок за рекомендацією і отримуєте $50 спочатку, а потім ще і $125 за кожного рекомендованого клієнта. Цими клієнтами можуть бути члени вашої сім'ї, друзі, знайомі. Розбагатіти, звісно, на цьому не можна, бо максимум ви можете отримати тільки $1,000 на рік як бонуси за ваші рекомендації. 👉 ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ (це надзвичайно просто!): 1. Відкриваєте рахунок за посиланням 👍🏻 mbsy.co/6svHvM Це дасть перших $50. Оскільки процес відкриття повністю онлайн, ви повинні вказати свій SIN та свою адресу для перевірки ідентичності. 2. Через кілька днів ви отримаєте фізичну дебітну картку. На наступний день після реєстрації ви отримаєте номер дебетної картки на email. 3. Поповнюєте рахунок на $100 (через e-transfer або напряму навіть під час реєстрації, ввіши номер своєї чинної дебетної картки, наприклад, від СIBC). 4. Через два бізнес-дні отримуєте перші бонусні $50. 5. Встановлюєте мобільний додаток чи з комп'ютера заходите і створюте свій реферальний код. 6. Надсилаєте цей код вашій сім‘ї (дружині чи чоловікові, дорослим дітям), родичам, друзям та знайомим, які проживають в Канаді і отримуєте додатково ще $125, коли вони зареєструються та поповнять свій Simplii Financial рахунок на $100. 7. У вас на рахунку $100 (ваші під час реєстрації) + $50 перший бонус + $125 за члена сім'ї чи друга. Тобто, на вашому рахунку буде $275 8. Якщо хочете, ви можете відразу переказати ці гроші на свій рахунок у іншому банку. Можете скористатись новою дебітною карткою Mastercard для розрахунків чи зняти кошти в банкоматі. 9. Щоб отримати ще додатково $400 бонус, потрібно налаштувати direct deposit (наприклад, виплата зарплати) та отримувати зарплату протягом трьох місяців. Кому цікаво реєструйтесь mbsy.co/6svHvM
-
Бо замовляв в доминос 2 великі піци близько 60$
-
А розмір тих піц який?)
-
Вітамін D "потому що цікаво" - не робиться. Але всім рекомедують приймати 400+ ( 1000 не забагато) що дня Залізо, феретін, та таке інше без проблем Все безкоштовно
-
Або люди не дуже голодні😂😂 Ви спробуйте, може і вам підійде)
-
Якщо 4 піци вистачає на 20 чоловік то величезні мають бути)
-
Доброго дня любі друзі! Підскажіть будьласка чи хто проходив навчання (курси) на бухгалтера? Поділіться будьласочка своїм досвідом де саме проходили ? Можливо є компанії які навчають та працевлаштовують після? Дякую🌻🌻🌻
-
Замінила.
-
Потрібно змінити регіон на канадський.
22 Jan 2023, 08:02
50720/230093
about 6 hours ago