Українська Манітоба
-
Може я трохи з бронепоїзду , але я не розумію що не так з питанням про бенефіти та скільки в вас грошей . Для мене навпаки це показник здорового глузду . Починати розмову знаючи ліміт грошей . Я розумію щось типу «вітаю, гроші не питання - давайте ікру чорну, червону і шампанське »
-
Ви можете спитати заздалегідь і вам нададуть квоту. Це не питання взагалі. Просто коли питають за бенефіт, вони не хочуть мати неприємності коли після роботи виставлять рахунок на пару тисяч а людина не має чим платити, або буде потім кредит рік закривати
-
Ви приходити на перший апоймент вам просто дивляться, рідко коли відразу починають шось робити… Дантист подивився, розказав що треба робити і відпускає вас, потім на ресепшен ви вже взнаєте ві деталі ціну і назначаєте наступний апоймент якщо хочете то робити і все…
-
Я бачу для новоприбулих дентал сервіс трохи є проблемою через брак можливо мови, можливо стресу чи самого підходу канадскіх дантистів… Моя сістер ін ло була сама того тижня на першому прийомі, просто розгубилась і все, не змогла апоймент правильно назначити за ціну не спитала… Я вже на наступний день до них подзвонила і все розпитала…бо їй шось не так пояснили, шось вона не допоняла… Тому вертайтесь ще раз на ресепшен питайте за ціну, нехай вам дадуть estimation і ви вже будете бачити що до чого… Дантист вам не скаже ціну в обличчя питайте на ресепшені скільки то буде коштувати…такий підход тут…
-
Відписали, кинули посилання на групу Вам потрібно?
-
Підскажіть будь ласка ☺️ що робити в такій ситуації?: Подавала заявку на GST and climate action ще у лютому місяці climate action прийшов чоловіку ,а GST так і не отримали ,з о побити куди звертатись? Є хтось ще з подібною ситуацією?
-
Я би вам радила перше житло купляти через рієлтера. Послуги рієлтора вам будуть коштувати zerо… але треба буде і рієлтору сказати на якій ліміт ви маєте mortgage approval…