Українська Манітоба
-
Як її можна зробити?
-
Підскажіть будь ласка 🙂для оцінювання диплому треба спочатку до міграційного центру звернутись ? Підскажіть будь ласка адресу
-
Всім привіт) Хто летів у Вінні через Лондон? Чи обов'язкова транзитна віза?
-
Доброго дня, а а якій клініці проходите медогляд?
-
Нічого собі, оце новина, думав так не поміняють
-
Може комусь знадобиться, бо часто питають, як обмінювати права по дії. Нічого складного, приходите до mpi, спочатку до рецепції , вони мабуть скажуть чекати і запишуть ваш номер телефону і кажуть очікувати. Ви чекаєте в зоні очікування, вам телефонують і кажуть номер вікошка. Підходите, питають вас за права, кажете що у вас тільки єлектронні , вони дають єлектронну пошту , куди вам потрібно перекинути скріншот прав в дії(один з вашим фото , другий з інформацією о них ). потім вас підведуть до спеціального пристроя, щоб перевірить зір, спочатку потрібно продиктувати шестизначну комбінацію цифр, потім кольори світлофора , і на третьо єтапі перефєрійний зір, з кожної сторони буди засвічуватись світло і вам потрібно сказати з якої сторони горить. І все, потім вертаєтесь до вікошка, сплачуєте за права на рік і вам дають тимчасові права, постійні прийдуть з часом на вашу пошту, по місту реєстрації . І одразу в цьому вікошку, можливо записатись на тести по теорії, якщо ви думаєте іти навчатись на тракдрайвера😉
-
З мого досвіду : Лендлорди діляться на 2 типи . Одним необхідно показати дохід ( мінімум 2 рази поступлення зп) Іншим достатньо норм суми грошей на рахунку. Ті хто хочуть дохід , в будь якому випадку не здадуть апарти в перший же місяць вам. А от ті кому буде достатньо лише суми на рахунку здадуть . Зауважте . Приїдете один - у вас мінімум 3000. Приїдете одразу усі - мінімум 7500 зможете показати . ( Не відкидаю варіанти зняти без демонстрації грошей і зп...але це рідкість )
-
Доброго дня. Де можна не дорого зробити чіп та привикати для кошеня та титри щоб можна було його взяти з собою до України в літку?
-
Доброго дня, шановна громадо. Ми сім'я із 3 чоловік: я(32 роки), дружина(27 років) і наш син(1,5 місяці). Плануємо їхати до Манітоби, спочатку прилітаю я(наприкінці січня), шукаю роботу, знаходжу житло, збираю гроші на білети для жінки і сина, а десь за місяць прилітають вони. Ми хотіли би жити у невеликому місті (плануємо їхати до Брендона). Але я дуже хвилююся з приводу наступного: наскільки реально буде мені знайти житло для нас? Я вже моніторив сайти з пошуку житла, і бачу, що пропозицій не так багато, також складність полягає у тому, що їхати я буду, фактично, без грошей, планую орендувати житло за допомогою перших підйомних грошей(3000 долларів). Я хочу, і готовий працювати. В Україні, останні 10 років працював у сфері продажів(ліжка, матраси, секційні ворота, ролети і т.п), також маю досвід у маркетингу(придумував методи заохочення клієнтів, адмінив сайти власників бізнесу, у яких працював: додавав товари, писав ТЗ для переробки сайтів тощо), я розумію, що у Канаді, доведеться починати з нуля, і це не є проблемою, готовий до будь-якої роботи, для початку. Суть питання в тому, чи реально мені буде знайти житло, без великої кількості грошей(щоб показати лендлорду), чи у нашому випадку Брендон - це погана ідея, і потрібно однозначно розглядати Вінніпег? Англійська у нас на рівні B2. Заздалегідь дякую за допомогу.