Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 283.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Ще б так можна будо б отримати і права на мотоцикл🥰🙈🙈 Але по ходу це вже я розмріялась😅😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t353329134T Offline
    t353329134T Offline
    Annа Levchuk
    wrote on last edited by
    Доброго дня, а а якій клініці проходите медогляд?
    1 Reply Last reply
    0
  • t630130503T Offline
    t630130503T Offline
    Dima Nevidim
    wrote on last edited by
    Нічого собі, оце новина, думав так не поміняють
    1 Reply Last reply
    0
  • t5420074029T Offline
    t5420074029T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Може комусь знадобиться, бо часто питають, як обмінювати права по дії. Нічого складного, приходите до mpi, спочатку до рецепції , вони мабуть скажуть чекати і запишуть ваш номер телефону і кажуть очікувати. Ви чекаєте в зоні очікування, вам телефонують і кажуть номер вікошка. Підходите, питають вас за права, кажете що у вас тільки єлектронні , вони дають єлектронну пошту , куди вам потрібно перекинути скріншот прав в дії(один з вашим фото , другий з інформацією о них ). потім вас підведуть до спеціального пристроя, щоб перевірить зір, спочатку потрібно продиктувати шестизначну комбінацію цифр, потім кольори світлофора , і на третьо єтапі перефєрійний зір, з кожної сторони буди засвічуватись світло і вам потрібно сказати з якої сторони горить. І все, потім вертаєтесь до вікошка, сплачуєте за права на рік і вам дають тимчасові права, постійні прийдуть з часом на вашу пошту, по місту реєстрації . І одразу в цьому вікошку, можливо записатись на тести по теорії, якщо ви думаєте іти навчатись на тракдрайвера😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg M.
    wrote on last edited by
    Також треба зауважити, що умови надання апартів для ренту можуть змінюватися. Наприклад, півроку тому не потрібно було надавати довідку з роботи, а тепер - це обов‘язкова умова.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ярослав Ярослав
    wrote on last edited by
    З мого досвіду : Лендлорди діляться на 2 типи . Одним необхідно показати дохід ( мінімум 2 рази поступлення зп) Іншим достатньо норм суми грошей на рахунку. Ті хто хочуть дохід , в будь якому випадку не здадуть апарти в перший же місяць вам. А от ті кому буде достатньо лише суми на рахунку здадуть . Зауважте . Приїдете один - у вас мінімум 3000. Приїдете одразу усі - мінімум 7500 зможете показати . ( Не відкидаю варіанти зняти без демонстрації грошей і зп...але це рідкість )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t508458127T Offline
    t508458127T Offline
    Hryhorii Omelchenko
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Де можна не дорого зробити чіп та привикати для кошеня та титри щоб можна було його взяти з собою до України в літку?
    1 Reply Last reply
    0
  • t765360227T Offline
    t765360227T Offline
    Кіра✨
    wrote on last edited by
    Доречі це довго, я думала це 10 хвилин, я тут вже 40 хвилин чекаю тупо, де нічого не робили. Хоча я по запису
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A P
    wrote on last edited by
    Так. Кров із вени
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    Добрий ранок. Їдемо сьогодні на медогляд, чи можна їсти перед здачею крові?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Добре, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Напишіть цей пост у нашу ФБ групу, Українці Манітоби. Там точно швидше знайдете відповіді.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Доброго дня, шановна громадо. Ми сім'я із 3 чоловік: я(32 роки), дружина(27 років) і наш син(1,5 місяці). Плануємо їхати до Манітоби, спочатку прилітаю я(наприкінці січня), шукаю роботу, знаходжу житло, збираю гроші на білети для жінки і сина, а десь за місяць прилітають вони. Ми хотіли би жити у невеликому місті (плануємо їхати до Брендона). Але я дуже хвилююся з приводу наступного: наскільки реально буде мені знайти житло для нас? Я вже моніторив сайти з пошуку житла, і бачу, що пропозицій не так багато, також складність полягає у тому, що їхати я буду, фактично, без грошей, планую орендувати житло за допомогою перших підйомних грошей(3000 долларів). Я хочу, і готовий працювати. В Україні, останні 10 років працював у сфері продажів(ліжка, матраси, секційні ворота, ролети і т.п), також маю досвід у маркетингу(придумував методи заохочення клієнтів, адмінив сайти власників бізнесу, у яких працював: додавав товари, писав ТЗ для переробки сайтів тощо), я розумію, що у Канаді, доведеться починати з нуля, і це не є проблемою, готовий до будь-якої роботи, для початку. Суть питання в тому, чи реально мені буде знайти житло, без великої кількості грошей(щоб показати лендлорду), чи у нашому випадку Брендон - це погана ідея, і потрібно однозначно розглядати Вінніпег? Англійська у нас на рівні B2. Заздалегідь дякую за допомогу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t599720741T Offline
    t599720741T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    Офіційний сайт чітко вказує, що "Доступний роумінг" не діятиме в Канаді 🥲
    1 Reply Last reply
    0
  • t742451633T Offline
    t742451633T Offline
    Kyrylo Murashev
    wrote on last edited by
    Або придбати подарункову карту
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✉️
    wrote on last edited by
    Прям проблема не вирішувана.🤦‍♂️ Десятки людей в готелі брали один в одного карти і ходили скуплятись, попросіть знайомих, YouTube подивіться в решті решт або вже підіть з кимось.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Er
    wrote on last edited by
    Воооу. Весело . А на разок не можно?))) Як Тоді туди потрапити , подивитися на власні очі треба воно тобі чи ні . Типу one time pass , ні? Чи треба брати у заручники людей , в кого є картка ? Чи теж не пустять ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Semenets Mariya
    wrote on last edited by
    Добрий вечір можливо є в групі люди які працюють на швейній фабриці?Хотілаб спитати про роботу ( можна в приват) дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags