Українська Манітоба
-
Ви можете підійти до теллера у банк та підвищити ліміт на необхідну суму та зробити етрансфер. Ми так робили коли купляли авто
-
відсвяткуйте з позитивом та гідними вчинками, задонатьте в Україну вартість тої ганчірки, і на серці буде радість
-
Ми українці не агресивні щоб битися з ними вишукуючи їх спеціально в іншій країні. Заробляти лайки на спалюванні то їхня звичка тупих з недорозвинутою сірою речовиною особин
-
дякую за відповідь 👍
-
Доброго дня. Переїжджаємо і з 28 травня здамо у саблет квартиру у Вінніпезі, район Bridge Water. 4 поверх, 4-поверхового будинку. 2 бедрум, 2 ванни-туалети, стіралка-сушилка у квартирі. У житловому комплексі є ігрова кімната, спорт-зал, відкритий басейн. Будинок pets friendly. Оренда 1734 CAD на місяць, контракт до 1 листопада 2024, далі пролонгується. Окремо сплачується hydro, інтернет (за потреби), паркінг на вулиці (60 CAD на місяць). Вся інфа про забудовника, обслуговуючу компанію на сайті apartments.deveraux.ca/our-locations/the-pinnacle-at-bridgwater З питаннями звертайтесь плз у пп
-
привіт, може хтось допомогти з роботою?
-
Пропоную послуги виїзного детейлінгу салону автомобіля та зовнішня мийка. Якісна очистка всіх елементів салону та нанесення захисного покриття. Хімчистка сидінь та килимків.
-
Номер дебіт карт треба 🤭 все так само як ви заходите на свій рбс аккаунт…
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка гроші за страхування автомобіля МРІ знімає на початку місяця чи тоді коли я купив автомобіль є початком?
-
скачав цю програму. Тільки тепер взагалі не зрозуміло. Вводжу номер кредитки і пароль і нічого не відбувається. Чи можливо я щось не так роблю?
-
Плату за страхування авто знімуть в той самий день коли в мене день народження, я правильно зрозумів?
-
Я згубив той сайт де можна придбати pass of provincial parks. В когось є збережений лінк?
-
в той самий день коли день народження
-
Доброго дня. Хто небудь купував авто в Онтаріо? Підкажіть який там процес оформлення
-
Дякую
-
Дякую.
-
www.manitobaelicensing.ca/privilegepos.page
-
так. В меме саме в цей день знімають, і тільки з дебітового рахунку, автоматично.
-
Той шо за 25 долларів в 6 міс?
-
Але я не знаю чи вам поставлять машину на облік в Онтаріо як резиденту Манітоби, там мабуть є нюанси з тимчасовим оформленням
22 Jan 2023, 08:02
50874/233055
17 minutes ago