Українська Манітоба
-
Проявляється коли ви з людьми вже відробили 5-7 років, вас добре знають і ви знаєте людей з якими ви працюєте; то в узькому колі можуть собі дозволити пожартувати, але вони ці жарти переважно добрі, безобідні…деколи просто дурнуваті 🤪 залежить наскільки в вас розвинуте почуття гумору і наскільки ви на одній хвилі с жартуючим…
-
О ну це вибачте трохи перебор так казати, можно і більш культурніше відповісти, Дмитро там вище написав приклад…
-
так...я теж толерантний, ввічливий. Але я бачу до чого це все призвело. Я реально бачу картину що відбувається тут. Безнаказаність породжує безкарність. Не буду я звичайно розводити розмови як тут гірше чи краще ніж інде..але такого 3,14здєца як тут то я не бачив. Крек курити в громадських місцях...це толерантно мабуть😉
-
Якщо хтось шукає житло. Умов не знаю, якщо цікавитесь пишіть на вотсап
-
there is no polite way to rephrase the phrase you used above as it is inherently impolite, disrespectful, and inappropriate. It is important to communicate with others in a respectful and courteous manner, even in situations of disagreement or frustration. If you have a specific issue with someone, it is best to address it calmly and respectfully, using polite language to express your concerns or feelings.
-
Та то жесть,всіх би відп**дили,всім знають що відповісти,тільки чомусь коли в країні пожар втікли на інший континент.Типу та стяни собі хлєбало і живи спокійно,ну але тестік грає і треба повийо в чаті