Українська Манітоба
-
Або придбати подарункову карту
-
Добрий вечір можливо є в групі люди які працюють на швейній фабриці?Хотілаб спитати про роботу ( можна в приват) дякую
-
Та нє, це якась не в туди аналогія. Хтось для себе бачить користь в Костко - ну от як вище писали, бренд Kirkland лише там є, або людям важливі круті акції на побутові товари, або люди вважають, що дешевша ціна бензину вартує їхати далеченько за цим бензином та стояти в черзі, або у людей велика сім’я і упаковки по 6 йогуртів (замість одного єдиного йогурту) - це як раз те, що ім треба. О, ще наче ліки в Костко дешевші! (але це не точно) Вам вірно сказали - сядьте порахуйте, сходіть на екскурсію і вирішіть, чи воно вам треба.
-
Costco має вигідні пропозиції (знайте свої ціни). Це також допомагає, якщо ви можете піти, коли це не зоопарк… зазвичай, рано вранці або близько 5:30 ish або ближче до закриття краще. вихідні та вечори - це завжди тупо.
-
Тобто по вашим словам, Костко це як для бідного українського студента Айфон за останні гроші? Студент хоче будти як всі і купляє телефон. А потім за останні гроші купляє собі додатки, щоб доказати самому собі, що він не лох...тільки тому, що так зробили його оточення. 😏
-
деяких дітей розміщують за віком у молодші роки, щоб отримати основи. оскільки діти старші, це залежить від того, що вони знають/навчилися в попередній школі. Вони можуть провести тестування, і подивіться, до якого класу віддати вашу дочку.
-
Скоріш за все це буде 9й класс, на офіційному сайті є секція Grade Groupings, то 15 підпадає або 9й або 10й. www.edu.gov.mb.ca/k12/schools/gts.html
-
Та ну кожному ж своє, звичайно. Ще є люди, яким прям подобається «свій бренд» Костко Kirkland. Ну от подобається їм смак, і вони готові за ним пертися в Костко. Ну і чудово :) Заправки мені потрібні по всьому місту, а не лише в кількох локаціях на Костко (з чергами); одяг (включно з піжамами та футболками) я онлайн замовляю - міряю вдома і повертаю якщошо); а за електроніку/фєни/грилі тощо цілком згодна, шо в Костко бувають класні акції на такі товари.