Українська Манітоба
-
я не буду казати комусь що я солдат, коли я не солдат, тому що ти цього хочеш)
-
А треба питати? Так не всі мають вибор, але хто мав то його зробив
-
Я доречі сама не знала 🤭 Чоловік іде в понеділок платити, буде йому сурприз.. ми раз на рік платимо…
-
Тобто як?свої повідомлення перечитай.Це вроді ж ти тіп молодий який в хоста живе🤡тупо дод відібрав можливість у жінки якоїсь😉
-
Треба сповідатися як перед Богом за те що не воюєш 😂
-
Як це відноситься до мене?
-
ти маєш на увазі, що я у тебе відібрав можливість жити у хоста?
-
Ну то з’їздити можно, якщо є вільний час, виразити свою стурбованість, але невпевнена чи приведе це до якогось результату 🤷♀️
-
Привіт усім☺️ Мене звати Аліна і я майбутній ветеринарний лікар, я приїхала в серпні з Харкова. Я працюю в Plessis Veterinary Hospital як ветеринарний асистент. Я вже писала раз у групі, що в підтримку українців, які постраждали від війни, керівництво клініки погодилось надати 1️⃣0️⃣ відсотків знижку на Перший огляд лікарем( First Exam). В додаток до цього з неділі по четвер я можу бути перекладачем на вашому прийомі, якщо вашого рівня англійської ще недостатньо. Наша клініка надає всі види терапевтичних та хірургічних послуг + в нас є стоматологічне відділення. Подзвонити та записатись на прийом(якщо ви володіїте англійською, якщо ні то просіть до телефону мене)можно по цьому номеру телефону (204) 691-8838 , при записі скажіть, що ви нюкамер з України, від Аліни, щоб вам надали знижку на Огляд. Також, можно просто написати на електронну пошту українською або російською, обов’язково вказати Ваше: прізвище, ім’я, адресу, номер телефону та поштовий код, Тварини: кличка, вид, стать(уточніть кастрована чи ні), порода, окрас та дату народження або вік. Уточніть дату та час коли би ви хотіли прийти на прийом, та ціль візиту(наприклад огляд та вакцини, чи огляд та придбати обробку від паразитів). Електронна адреса: [email protected] Так мені буде набагато легше робити вам записи, ніж з особистих повідомлень, яких зараз дуже багато. Наша адреса - 17-1783 Plessis Rd, Winnipeg, MB R3W 1N3 , район Транскона. Якщо у вас є якісь запитання до мене, я з радістю відповім.
-
Комісія залежить від умов вашого банку + 3.5 CAD за будь-яку транзацію ( це умова канадських банків). Зняти можна відповідно до обмежень по украінських рахунках і картках - з одного рахунку не більше еквіваленту в 50 тис грн в місяць, причому не більше , ніж 12500 грн в тиждень - це 430-435 CAD , залежить від курсу на момент транзакціі.
-
Вигідніше з них розраховуватись. Ми порахували різницю зі зняття та просто оплати, різниця в 500 грн не в нашу користь