Українська Манітоба
-
Маю запис на 30 травня
-
Черга ~3-5 місяців в едмонтон, моя жінка була там 2 тижні тому
-
А коли в Торонто можна записатись?
-
Також маю відповіді з Торонто та Оттави. Вони такі ж самі, але час відрізняється
-
Це так) Але ваш варіант мені більше подобається ніж мій😁
-
та купа таких
-
Та не обовʼязково білий Просто яблука який мають яблучний запах коли його нюхаєш 😂 і смак, а не просто цукор і водянистість
-
Доброго дня, хто знімав обмеження з воркперміту, у звʼязку зі зміною провінції . У мене написано Онтаріо, але працюю два місяці в Манітобі. Зараз здала мед і хочу зняти обмеження і вписати Манітобу у воркперміті . Якщо хтось таке робив , напишить будь ласка що вказували у поясненні ? І чи треба дітям також знімати обмеження , у них також написано Онтаріо , а вчаться в Манітобі
-
Спробуйте якось сюди завітати, якраз фермерських продуктів наберете, якщо хочете "натурального". stnorbertfarmersmarket.ca/
-
Привіт! Шукаю сусіда, для спільної оренди житла, західний регіон Вінніпегу( з 1 червня) є варіант 1325 на двох ( двохкімнатна квартира разом з комуналкою)
-
Хтось підкаже може тут є щось типу ранчо, де козлики курочки, щоб дитині цікаво було( не зоопарк)
-
Привіт є тут люди котрі купляли авто в онтаріо і пригонялм у манітобу,є пару питань.дякую
-
Це фудбанк з доставкою додому
-
Вибачаюсь, нормально шо індичка ходить в мене по двору?
-
Ладно в нас кури лазили по всім сусідам і приходили додому потім
-
Жалко пташку(
-
Головне що не ведмідь) Решта все норм🤣
-
Запрошуєте на шашлики?🤣
-
Сидить у зоні барбекю до речі
-
Ну якщо дика то ладно, я думала тут це свійські теж🤣 в нас павліни було літали по всіх сусідах і повертались додому Сподіваюсь цей теж розумний
22 Jan 2023, 08:02
51193/239718
3 minutes ago