Українська Манітоба
-
Краще заманити в морозилку та до жовтня залишити😋
-
Нормально! В мене на подвір’я якось 12 шт зайшло! Кіт мій ледве не заговорив 😻
-
Вітаємо, Viktoriia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Я приходив у відділення і просив підняти ліміти, в додатку не знайшов.
-
Ну я не довгожитель, але😁 ми прилетіли минулого року 23 травня, було холодно просто пі*дєц, ні одного зеленого листочка, ми ходили в пуховиках А потім в один момент якось хоба і все розквітло Але той рік і холодніше було, і повінь була, тому я надіюсь скоро вже буде кайф
-
Зробіть ще один аккаунт Гугл , нову пошту і воно буде скачувати
-
Хтось губив свій Sin number ? Що потрібно робити щоб уникнути проблем Я загубив в автобусі заповнену форму на gst hst де є вся інформація і sin в тому числі У lost and found вже дзвонив і репорт зробив
-
Вітаю! Ми змінюем свою адресу в Вінніпегу, тож звільняється 1 бедрум 1 базрум апартаменти. Перший поверх в 4-х квартирному домі. Меблювана повністю, всі комунальні включені (WIFI інтернет також). Район Jefferson/Seven Oaks, Matheson ave. Ціна 1300.
-
А просто змінити не краще ? Якщо не дадуть відповіді з wintransit