Українська Манітоба
-
Користувач DenisArbitraj, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Так, лотерейний кіоск
-
Поділіться, будь ласка, хтось летів до Торонто з Варшави на крилах LOT?) Як компанія, чи є нюанси?) На пересадку до Вінніпегу у нас лишається 3 год. 20 хв. Чи достатньо цього часу буде для оформлення WP та інших необхідних процедур? Дякую!))
-
Бо у мене за 3 місяці перший раз таке🥲
-
В Мілленніум треба під'їхати?
-
Чи все ж таки в Суперстор? Чек і ще один папір, де є номер моєї картки, я зберегла
-
Відкриті вакансії на данний момент(з досвідом та знанням англійської мови на розмовному рівні): 1. Механік важкої техніки. Winnipeg. Потрібне власне авто, автобуси не ходять. $30+ 2. Механік с/г техніки. Morris ($21-30); 3. Оператор с/г техніки. місто Rossendale. ($20); 4. Працівник на ферму( допомога по господарству, не треба їздити на техніці) -$14.15, надається житло безкоштовно 5. Працівник на ферму, оператор с/г техніки, місто McCreary. $20+безкоштовне житло+авто 6. Технік з кузовного ремонту авто, $20-35 Місто Treherne 7. Управляючий ($30-35) та різноробочий ($20-25) на ферму в місті Sidney. Житло не надається (близько $700 дім в тій місцевості) 8. Працівники на шиномонтаж, місто Dauphin. Від $17 Писати на пошту [email protected] або в особисті повідомлення
-
Мені просто в бібліотеку буде швидше, там допоможуть?