Українська Манітоба
-
Підкажіть , чи є у Манітобі якась допомога літнім людям ? Допомагаю одній жіночці, що прилетіла по куает. Хотіла подати її на EIA, але у вимогах пише, що має бути до 66 років.
-
Ваш договір припиняє дію? Дивіться умови вашого договору
-
Платно. Йдіть до субсидованих дантистів. Вирвуть вас зуб за 30 доларів
-
Вона мені щойно заявила, що я відповідальна буду, якщо щось не так з новою людиною
-
Будь ласка. Якщо вирвати зуб тут, це платно чи ні? Наприклад нестерпний біль чи криво росте? Тобто покриє це мед страхівка чи ні. Ця процедура відноситься до стомат. хірургії.
-
Є родичі, які допомагають трохи, але цього замало. Дякую. Я так і зрозуміла.
-
Технічно ви не знаєте в саблет. З новими орендарями новий договір. Ваш договір припиняє дію
-
Немає допомоги. EIA це для працездатного населення. Програма передбачає можливість повернення на роботу якомога швидше. Жінка сама прилетіла без жодних родичів тут?
-
Підкажіть будь ласка, якщо я здаю свою кімнату в саблет, то я вже не відповідаю за житло?
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка у всіх MPI потрібно мати перекладача (Якщо англійська слабенька) , щоб обміняти права на канадські?
-
Сказано, що можемо здати в саблет Додатково при заселенні оговорювалося, що якщо хтось виїжджає, то повинен на своє місце знайти людину
-
Дякую
-
Ок. Це обов'язок лендлорда перевірити нового орендаря. Ваш договір повинен припинятися і ви не відповідаєте ні за що. Як правило, в останній день ви і лендлорд обходите житло і складаєте чекліст, де вказуються пошкодження та стан житла. Лендлорд може вирахувати частину депозиту, щоб ремонтувати щось, почистити ковролін тощо.
-
дякую
-
Може бути достатньо гугл перекладача.
-
Вітаю. Хто знає, чи дійсно доручення зроблене в канаді на продаж авто в україні діє 2місяці. Це дійсно так
-
Так, на період воєнного стану, будь-яке доручення дійсне 2 місяці, навіть якщо на ньому вказано що воно безстрокове
-
Ще краще. Враховуючи що нотаріус не може поставити апостиль і потрібно завіряти його в консульстві і потім ще відправляти, що теж не дуже вже й швидко (не близький світ)), то можна й не встигнути. А це зараз такі зміни? Бо восени нам казали два місяці. Та це було доручення на нерухомість яка тільки будується.
-
І ще питання, що за sublet fee? Я маю сплатити це лендлорду?
-
На нерухоме майно 1 місяць.
22 Jan 2023, 08:02
51331/230658
3 minutes ago