Українська Манітоба
-
Що це означає? Незрозуміло, що ви маєте на увазі взагалі.
-
Новий стаді на основі свого ворк перміту.
-
Поняття "продовження" нема, бо потрібно робити новий документ.
-
Хтось пробував продовжуватий дитячий стаді перміт на основі свого ворк перміту. Щоб не брати новий. Бо в наших консульствах нереально ні записатись, ні дозвонитись.
-
Ок. Дякую!
-
А якщо продовжать, то з продовженим можна подаватись?
-
Так
-
Там було група для молоді десь, в яку мене не взяли (нема питань чому 😂) . Є група для швидко старіючих сердечників? 🥹 додайте мене будь ласка , будем ліками ділитися 😂
-
у них є і у вигляді шоколадок )
-
Та щоб не палити 😂
-
Викликаю єкспертів , які дуже емоційно реагують на сюрпризи життя 😂 дайте пораду , щось типу валерʼяни чи що там пити треба коли серце робити нормально відмовляється ? Є щось заспокійливе, щоб без рецепту та не із лікермарта ?
-
Чайок з ромашкою, може. А шо сталося?
-
Ну або найближчий cannabis shop
-
www.jamiesonvitamins.com/products/herbal-complex-relax-sleep?variant=43287173267648&gad=1&gclid=CjwKCAjwxr2iBhBJEiwAdXECwyRv1tQPUO7GSZkQ6yyEQ4-KZ6M9-CqNT1wKEr0ikzNRpdQ-OReKXxoCkI0QAvD_BwE
-
Цю фірму бачив у супермаркеті здається , треба пошукати )
-
Дякую)))
-
Ага , і мʼята і все разом ) та все гаразд , ніяк не звикну що зима закінчилась а я все ще білий як сметана та такої ж жирності 😂
-
Та тоді не вірилось що потеплішає і куртку прийдеться знимати 😂 так що тоді , є якийсь корвалол, барбавал чи що там ? Я ще погано бабусевою мовою знаюся
-
а що це за бунт бамжів у центрі щас
-
Треба було в січні починати пити її;)
22 Jan 2023, 08:02
51385/231555
3 minutes ago