Українська Манітоба
-
Я робив в Best Western, і там мені видали нову картку за 5 хвилин. Але рекомендували зробити запис на сайті manitobagovernment.as.me/schedule.php
-
Ок, дякую
-
спробуйте. Те, що змінюється на всю родину - 100%. А от як швидкий видають ..?! Першу за 10хвилин зробили..
-
Так. Прийшов, назвав нову адресу та отримав нову картку
-
Тобто.?! Якщо вже є карта і ви хочете змінити адресу... Чи які зміни.?!
-
Я мав на увазі зразу зробити зміни ... на місці
-
Я дзвонив. Ще не прийшла ( бо свята..)). Змінюється на всю родину ( так сказала дівчина з кол центру).
-
Всім привіт! Хто вже змінив адресу в хелс кард (не онлайн) де саме міняли та чи можно прийти одному та змінити на всю родину?
-
Тут таких сотні . Це люди хворі ,у яких відсутня самоповага , совість і будь-які принципи . В них живе злоба і заздрість , вони самі себе сжеруть , бо то така натура . Абсурдні і брудні , вони хочуть це розповсюдити ,найкраще триматись подалі ,і збирати докази їх агресії , бо воно як 💩, фізично краще не торкатись .
-
Я ще не користувалася, але колись у якомусь українському каналі натрапила на сайт fckrashist.tmlaw.com.ua/ Там можна надати інфу, і можливо щось вийде
-
Можна. Триматись від неї як умога далі.
-
Легко гуглиться Executive Membership is our highest level of membership. Executive Members enjoy an annual 2% Reward (up to $1,000) on most Costco purchases, as well as additional values on member services, such as: life and health insurance plans, residential telecommunications and credit card processing. Плюс www.cibc.com/en/personal-banking/credit-cards/all-credit-cards/costco-mastercard.html Плюс 1.5% якщо в костко самому розраховуватися Роджерсом, бо в картка сібскостко дає 0.5%