Українська Манітоба
-
Співчуваю… бачу в Вінні зовсім складно… не знаю як прям зараз в Брендоні, но раніше 3-4 роки назад місце впринципі можно було знайти… на літо хочемо племінника віддати, теж будемо шукати місце…подивимось як воно вийде…
-
Американські долари міняють на канадські в вашому відділенні банка. Коли відкриваєте рахунок можете одразу покласти USD і вам банк їх конвертує в CAD. Можете навіть відкрити рахунок в USD і держати ваші гроші в американських доларах, а обмінювати валюту онлайн коли забажаєте. Є також обмінні пункти money Mart. Курс не дуже різниться між банками чи обмінниками. Якщо ви не міняєте десятки тисяч , то різниця не суттєва. Я б не міняв USD на CAD в Європі, бо ці 2 валюти не головні в Європі, і курс буде не оптимальним. Якщо у вас гроші в USD, євро, британські фунти, швейцарські франки - проблем обміняти в Канаді не буде зовсім.
-
Я працюю з 9, садок з 7.30. Працюю 7 годин, тому-що садок до 5.30, щоб встигнути забрати. Но я ще і працюю від садочка в 10 км, якщо б поруч десь, то 8 годин працювати било б норм
-
В RBC банку долар по 1.32, а євро 1.43 недавно міняв
-
Довго шукали садок і як? Ходили до них чи онлайн реєстрація була?
-
Десь 320$ але в нас субсиді 100%
-
Знайшли квартиру, йшли на зупинку до готелю їхати і побачили садок. Ось так і знайшли
-
Ого! Молодці, а кажуть неможливо місце знайти… Значить треба просто ножками прийти і мучати їх поки не візьмуть вашу дитинку 🤭 Бо в тих онлайн чергах можно роками стояти…🙄
-
Звучить по канадські, бо ніколи не знаєш коли з’явиться вільне місце🤪