Українська Манітоба
-
Довго шукали садок і як? Ходили до них чи онлайн реєстрація була?
-
Десь 320$ але в нас субсиді 100%
-
Знайшли квартиру, йшли на зупинку до готелю їхати і побачили садок. Ось так і знайшли
-
Ого! Молодці, а кажуть неможливо місце знайти… Значить треба просто ножками прийти і мучати їх поки не візьмуть вашу дитинку 🤭 Бо в тих онлайн чергах можно роками стояти…🙄
-
Звучить по канадські, бо ніколи не знаєш коли з’явиться вільне місце🤪
-
Моя родичка , яка тут живе каже що ставала при народженні в чергу. В веселку ( укр садок) чекала 1.9. І це 5 років тому було
-
Я живу в центрі, може через це, тут не велика кількість людей з дітьми, і є місця. В моєму будинку бачила тільки 2 сімї з дітьми😆
-
Хотіла подякувати за зразок резюме. Взяла його за зразок, дописала чоловіка досвід роботи, за 2 тижні 5 інтерв'ю і декілька дзвінків від компаній будівельних. Вибирали з трьох пропозицій роботи це при тому, що чоловік взагалі не розмовляє англійською мовою. Дякую Вам за допомогу і за корисні поради в даному чаті.
-
Таня, я ще там досить стою в тій черзі, ставала ще вагітною, дитині вже 6 років, ще досить чекаю від них дзвінка🤪 Ця онлайн черга непрацює від слова зовсім, поки я непочата персонально ходити…
-
🙈🙈🙈🙈
-
Здається у sublet 1бедрум, буде звільнена після 22 травня. Адреса 668 Panet rd. Гарний район, поряд Freshco, Sobeys, Dollar tree, трохи далі Walmart та інші всілякі магазини. Вікна виходять у затишний і зелений двір. Тихі і дуже ввічливі сусіди. Тварини заборонені. Орендар повинен бути працевлаштований (вимога лендлорда). Ціна 950$, включаючи всі комунальні (вода опалення, електрика) та паркомісце поряд з будинком.
-
Дуже великі черги на безкоштовне навчання. Це завжди так було, навіть для тих, хто приїжджає по ПР вже. Зараз ситуація ще критичніша. Моя особиста порада - знайти вчителя онлайн, з України навіть, дуже добре готують і до тестів, і дають добрий фундамент для розвитку різних навиків.