Українська Манітоба
-
Привіт, нагадую, що є 5 прямовухих шотландських котиків, 3 дівчинки і 2 хлопчики, будуть готові в середині червня, з першою вакциною та оброблені від глистів/бліх, ціна $800, є питання - пишіть в приват
-
Від $15/ год
-
є при церквах і веларк ,але там чекати треба поки тест назначать
-
Дають. Але люди по пів-року чекають на ці курси...
-
Так. Я тестування пройшла 24 січня, а на курси тільки сьогодні перший день іду
-
Meest
-
Насправді, гарну пораду вам дали: знайдіть собі репетитора онлайн поки чекаєте. Я здала мову у Веларк минулого серпня, а місце на курси мені знайшли у січні. Я не змогла тоді займатись, тому чекала ще до травня і ось зараз лише почну заняття)
-
Дякую
-
Я вибачаюсь, але не можу знайти на карті Winnipeg де находиться Meest expres
-
Подивіться у них на сайті. Там було 2-3 локації
-
Kalyna Ukrainian Book Shop (204) 582-2832 maps.app.goo.gl/JDWdKtQLPejFKvsH8
-
Одна з них Калина
-
Краще відправляй Канада пост,так дешевше
-
Доброго дня! Може хто шукає житло, сфотографувала біля свого будинку. Дзвоніть по номеру, бо я тільки зробила фото іншої інформації не маю. Район St. Vital Paddington rd
-
Хто де тут бачив в продажі різні силіконові молди?
-
На сайті можна вибрати як доставляти, морем чи літаком, мені з України прийшла за півтори тижні, скоро буду відправляти в Україну, не хотілось би чекати місяць-півтора
-
Дешевше буде Mist Express, адресу вам вище скинули, 3 локації у Вінніпезі. Ми хотіли відправити через Canada Post, там ще обмеження по розміру коробки є. І ціну в Canada Post за 23 кг нам назвали 400$ (навіть сам працівник здивувався) Міст експрес - 130$, але відправляють лише морем, тому довга доставка. Місяць тому відправили і ще не прийшла в Україну
-
Доброго дня. Я працюю в RBC. Кому цікаво відкрити рахунок, кредитну картку ( ліміт $2000) - звертайтесь. Або загальні питання. 1750 Plessis Road.
-
Але загалом це лотерея, мені здається. Батьки оплатили в Україні доставку до Канади літаком, щоб посилка була за 2 тижні в Канаді і в результаті вона прийшла через місяць. Тиждень лежала в Онтаріо
-
Якщо ви самі заповнюєте на сайті всі дані і кур'єр забирає посилку -так. А якщо ви самі повезете на один з цих адресів (ми були у магазині Світоч) було сказано, що літаком не відправляють, так як і посилки вони не перевіряють і відповідальність на себе за це не беруть, щоб відправляти літаком (це вже моя думка).
22 Jan 2023, 08:02
51508/234614
2 minutes ago