Українська Манітоба
-
Літаком теж можна, доставка +-2 тижні, я відправляла і так і так
-
@lerasuperbitch @Maleficentika дякую, дівчата. А підкажить ще - є якісь норми у Міст стосовно габаритів коробки? Довжина, висота, тощо. Морем хочу відправляти
-
Коробки (картон) різного розміру можна придбати в Walmart, U-Haul, home-depot, pyramid packaging supplies, the UPS store, Canada Post.
-
Не пригадую норм, чесно кажучи. У нас була десь довжина 65 см, висота 40 см і ширина десь 40 см.Бачу на сайті, що є вимоги лише для авіа
-
@Isolation572, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Якщо морем, то об’ємна вага не рахується👌🏽 Якщо літаком, то рахується і чим більше буде коробка тим дорожче
-
Якщо вам цікаво, який річний дохід мають канадці, ось статистика за 2020 рік. Менш, ніж 10% населення Канади має дохід понад $100 тисяч на рік. Дохід понад $250 тисяч має менш, ніж 1% населення Канади. www.statista.com/statistics/484838/income-distribution-in-canada-by-income-level/
-
Ну ми з жінкою маемо 100.000 на рік але ж це грязними,а чистими це +-70.000 або 5700 на місяць,а реалії це так собі жити у манітобі,враховуючи ціни на житло на відпочинок у іншій країні та садки дитячі
-
До речі, чекаю на кальян з України вже більше місяця. 13 квітня потрапив до митниці в Торонто, так там і лишається без всяких змін. 😯
-
Витрати на садок частково зменшують податки і різниця повертається. Renters Credit повертає вам до $525 щорічно. Basic personal amount зменшує податки на $2250.
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, може в когось теж була така ситуація: я після приїзду пройшла медичний огляд, після двох тижнів подалась на зняття обмежень ворк перміту, результати медогляду забрала в клініці, писало, що все добре, аналізи нормальні. Сьогодні на пошту прийшов новий ворк перміт, такий самий як попередній, тобто обмеження не знято. От тепер не знаю, що мені далі робити, може в когось була така ситуація і може щось порадити. Дякую
-
Доброго дня товариство! В мене в ворк перміт немає заборони працювати на фермі. Я приїхав з німеччини. Таке може бути, чи це помилка?
-
Всім привіт. Хочу поділитися дуже класною платформою для вивчення мов! Я тут знайшла неймовірних тьюторів з англійської та французької. Зараз займаюся з нейтів спікерами за ціною, нижчою, ніж на групових заняттях в наших школах. Для тих, хто хоче швидко підвищити свій рівень за індивідуальним планом, а не за нудними підручниками, ну дуже рекомендую! preply.com/ru/?pref=NzEwNjc5MQ==&id=1683067641.19566
-
Підкажіть будь ласка що треба робити із старим ворк пермітом,коли вже отримав новий (без обмежень).
-
Не може такого бути.У всіх кто приїжджає за програмою куает однакові обмеження в ворк перміті.
-
Basic personal amount , що це таке ? Я загуглив, але не можу зрозуміти це повернення податку ?
-
Болюче питання для мене, якщо не секрет, скільки за садок?
-
Обмеження різні у різних людей. Залежить від того через який аеропорту ви заїхали, і навіть від того хто саме на в'їзді оформляв папір...
-
Не у всіх однакові обмеження.
-
1300 це частний,в державних нема місць.
22 Jan 2023, 08:02
51533/229568
2 minutes ago