Українська Манітоба
-
Якщо вам цікаво, який річний дохід мають канадці, ось статистика за 2020 рік. Менш, ніж 10% населення Канади має дохід понад $100 тисяч на рік. Дохід понад $250 тисяч має менш, ніж 1% населення Канади. www.statista.com/statistics/484838/income-distribution-in-canada-by-income-level/
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, може в когось теж була така ситуація: я після приїзду пройшла медичний огляд, після двох тижнів подалась на зняття обмежень ворк перміту, результати медогляду забрала в клініці, писало, що все добре, аналізи нормальні. Сьогодні на пошту прийшов новий ворк перміт, такий самий як попередній, тобто обмеження не знято. От тепер не знаю, що мені далі робити, може в когось була така ситуація і може щось порадити. Дякую
-
Всім привіт. Хочу поділитися дуже класною платформою для вивчення мов! Я тут знайшла неймовірних тьюторів з англійської та французької. Зараз займаюся з нейтів спікерами за ціною, нижчою, ніж на групових заняттях в наших школах. Для тих, хто хоче швидко підвищити свій рівень за індивідуальним планом, а не за нудними підручниками, ну дуже рекомендую! preply.com/ru/?pref=NzEwNjc5MQ==&id=1683067641.19566