Українська Манітоба
-
Справа в тому, що я почекала рівно два тижні після проходження медогляду, з'їздила в клініку, де мені роздрукували результати (все по них ніби добре, легені чисті і т.д.) після цього я подалася на зняття обмежень. І ось сьогодні прийшов новий ворк перміт, але знову з обмеженнями((
-
Добрий вечір, шановна спільнота! У мене таке питання: хтось з присутніх брав шлюб з громадянином/ громадянкою Канади? Чи треба завіряти для цього заяву про сімейний стан у консульстві?
-
Добрий вечір! Маю таке питання, чи є хтось хто зберігає гроші на Wise ? Мені це цікаво тим що я можу тримати гроші в різних валютах і обмінювати їх по адекватному курсу. Але цікаво наскільки надійна це штука для зберігання грошей, є хтось з досвідом?
-
Канадські банки більш надійні.
-
Або в банку в Канаді, або не міняти, бо курс росте. За рік курс змінився від 1.21 до 1.31 за 1 Саd. Можна відкрити додатково рахунок в USD (є в CIBC така можливість)
-
Так, але я маю заощадження в євро, і хочу надалі їх зберігати в цій валюті. Чи є банки в яких можна відкрити скажімо сейвінг акаунт в євро? Може хтось знає
-
доброго вечора! чи є у когось зразок перекладу водійських прав для мпі? хочу сам перекласти та завірити у immigrant center, але не зовсім розумію як це повинно виглядати
-
Доброго вечора ! Чи може хто допомогти з інфрмацією про систему соц.захисту в Канаді і в Манітобі безпосередньо. Чи існують виплати по втраті працездатності (лікарняні) при виробнича травма або загалтне захворювання. Втрата роботи і т.д. Взагалі для загального розвитку корисно було би знати про свої права. Дякую за будь яку інформацію.
-
Дякую за відповіді )