Українська Манітоба
-
То вона кредитна карта, її треба в банку отримувати, як кредитку, з лімітом, і нею розраховуватись?
-
Підкажіть будь ласка , якщо людина приїхала по куает і відкрито славить Путіна, каже, що України не існує, як держави, що Путін молодець У Канаді якось можна з цим щось вдіяти? Мабуть ні , але питаю
-
Легко гуглиться Executive Membership is our highest level of membership. Executive Members enjoy an annual 2% Reward (up to $1,000) on most Costco purchases, as well as additional values on member services, such as: life and health insurance plans, residential telecommunications and credit card processing. Плюс www.cibc.com/en/personal-banking/credit-cards/all-credit-cards/costco-mastercard.html Плюс 1.5% якщо в костко самому розраховуватися Роджерсом, бо в картка сібскостко дає 0.5%
-
А скільки кешбека? В магазині і як з паливом?
-
Я не міняла, але проводила людину туди, з запитанням стосовно work permit.
-
Якщо в самому аеропорту, то це треба до імміграційного офіцера, а вони знаходяться внизу там де Arrivals. Майже навпроти Ukrainian Help Desk. Там підходите, і є телефон, якщо трубку зняти то відповість охоронець, або просто вийде вас зустріне, я точно не пам'ятаю. Ще можете спитати у Information Desk самого аеропорта, вони там далі сидять від нашого столу, і вони підкажуть.
-
дякую
-
Треба пройти курс, здати тестовий екзамен і отримати сертефікат
-
Вiтаю! Чи треба проходити курс навчання для работи поваром в Манiтобi?
-
120 дає 2 кешбека, від банку і від костко. Ну і паливо
-
Найсмачніша піцца що саме на фото!!!
-
зволожувачі беріть собі, у мене діти без зволожувачів соплять хроплять і кхекають постійно
-
Чи є сенс купляти картку Костко за 60 чи 120 луників?
-
Бостон норм
-
найсмачнішо пахла піца Boston Pizza, а я возив багато пітс в доставках
-
чувачку буде гіркувато після фінської водички)
-
Дякую
-
DSG HOMES AND CONSTRUCTION INC. DAY & NIGHT CONSTRUCTION Bison Concrete & Construction Limited Mander Interiors INC. Winner Constructions Group Inc
-
На роботу хочу
-
Що це має означати? Вам щось побудувати треба, ремонт зробити? Чи ви на роботу хочете?
22 Jan 2023, 08:02
5162/241840
16 minutes ago