Українська Манітоба
-
Підкажіть будьласка, скільки часу йшла посилка морем?
-
теж маю досвід, літаком 2 тижні. кораблем 35 днів
-
Є можливість працевлаштування на full time (40 год) в retail store товарів для здоров’я - продавцем-консультантом (м. Вінніпег). Обов’язкова умова - гарна англійська. Хто зацікавлений - пишіть мені в приват.
-
Long&McQuade, але там може бути дорого. Можна піти туди і придивитися, що вам треба, а потім на маркетплейс шукати щось подібне. Іноді в pawnshop, тобто в ломбарді, можна щось знайти
-
Як зареєструвати бізнес-номер та номер GST/HST для водіїв Uber, DoorDash, Lyft в Канаді youtu.be/ceYtuARqxLA
-
Друзі, можливо хтось володіє інформацією: якщо сім'я прожила 5 днів в безкоштовному готелі від (CUIAS) в Торонто! Чи дозволять поселення в готелях Манітоби? Можливо хтось уже стикався з подібною ситуацією) Дякую
-
Доброй ночі, ні , в Манітобі вам можуть відмовити.
-
Сусіди,давати знайомитись,група для спілкування!Хто проживає по адресі Winnipeg Daylan Marshall Gate t.me/+DK037Fy8WLNjZjRk
-
+-30 днів
-
Так. Є перелік країн, при переїзді з яких не треба проходити медогляд для зняття обмежень WP
-
Нема обмежень тільки на ферму. На обслуговування і роботу з дітьми і похилими людьми є.
-
Доброго дня! Я працюю на меблевому підприємстві, якщо Вам потрібно скласти чи відремонтувати меблі, або повісити полки, телевізор, і.т.д. я з радістю допоможу! Оплата як на карту так і готівка. Діє реферальна програма! Слава Україні!
-
Ми в Торонг прожили 4 дні, ( був буран і рейси скасували ), потім в Вінні без проблем прожили місяць!
-
Дякую 🫶 Вже замовили на Best Buy. Гітара ще і в комплекті колонка, медіатори, футляр і т.д. та і ціни норм. 🍀
-
В Вінніпезі є україномовний нотаріус ?
-
Дякую
-
Марта Чучман
-
Передаю привіт тому тіпу який там на українців триндів :D
-
Якщо вам потрібні меблі, звертайтесь до The Rotary Club of Winnipeg. Це клуб має проект the Bridge of Hope Ukraine – Family Support Project, який надає підтримку українцям bridgeofhopeukraine.com/
-
Можуть, але в готелі жив хлопак, який до того два тижні жив у готелі в Монреалі, і готель в Вінніпегу дали на 30 днів
22 Jan 2023, 08:02
51631/230279
4 minutes ago