Є можливість працевлаштування на full time (40 год) в retail store товарів для здоров’я - продавцем-консультантом (м. Вінніпег). Обов’язкова умова - гарна англійська. Хто зацікавлений - пишіть мені в приват.
Long&McQuade, але там може бути дорого. Можна піти туди і придивитися, що вам треба, а потім на маркетплейс шукати щось подібне. Іноді в pawnshop, тобто в ломбарді, можна щось знайти
Друзі, можливо хтось володіє інформацією: якщо сім'я прожила 5 днів в безкоштовному готелі від (CUIAS) в Торонто! Чи дозволять поселення в готелях Манітоби? Можливо хтось уже стикався з подібною ситуацією) Дякую
Доброго дня! Я працюю на меблевому підприємстві, якщо Вам потрібно скласти чи відремонтувати меблі, або повісити полки, телевізор, і.т.д. я з радістю допоможу! Оплата як на карту так і готівка. Діє реферальна програма! Слава Україні!
Якщо вам потрібні меблі, звертайтесь до The Rotary Club of Winnipeg. Це клуб має проект the Bridge of Hope Ukraine – Family Support Project, який надає підтримку українцям
bridgeofhopeukraine.com/